Moskisvet.com
Telefoni - 2

Visoki obrati

Sony Ericsson vs. HTC vs. LG

Rok Bedenk
23. 06. 2011 11.23
14

Vse tri v naslovu omenjene znamke so že dodobra uveljavljene v svetu mobilne telefonije. Njihovi najnovejši aparati so plod vrhunske modularnosti, moderne oblikovalske naravnanosti in s svetlobno hitrostjo napredujoče miniaturizacije.

Sony Ericsson, ta nekoč ultra uspešna sinteza dveh elektronskih velikanov, je danes v luči številnih dogodkov in tudi napak malce zaostala za nekaterimi velikimi. Vendar se japonsko-švedska naveza vrača na krilih androidnih sistemskih rešitev in kaže, da bo z novim mobilnikom Xperio Arc ponovno segla med zvezde.

Ob seksi ukrivljenem Arcu se je v naših rokah znašel tajvanski paradni konj HTC Sensation, ki ljubiteljev odzivnih vzhodnjaških robotkov ne pušča na suhem, saj lepotec pooseblja tisto, kar smo pred letom in pol dobili z njegovim zvezdniškim prednikom HTC Desire. Vendar z več mišicami pod pokrovom in s privlačnim novim vmesnikom.

Vendar se oba supertelefona kar malce umakneta, ko pred njiju skoči 'mamut' LG Optimus 3D. Brutalnež z velikimi telesnimi merami spominja na ameriške cestne mišičnjake in podobno govorijo tudi specifikacije. Vendar se, kot že ime pove, njegova skrivnost skriva predvsem drugje.

Oglejte si video treh supermobilcev, ki smo jih na hitro soočili in primerjali v najbolj pomembnih segmentih.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414