Moskisvet.com
Camatte57s - 4

Visoki obrati

Sestavite ga in že se pelje vsa družina

A.M.
09. 07. 2013 08.32
7

Iz dežele vzhajajočega sonca prihaja zanimiv trisedežni koncept za vso družino … dobesedno!

Camatte57s - 5
Camatte57s - 5 FOTO: Arhiv proizvajalca
Toyota Camatte57s je nadvse zanimiv štirikolesnik. Avtomobilček je dolg tri, širok poldrugi meter in meter visok. Sestavljajo ga šasija z električnim pogonom, na katero so poveznili cevno konstrukcijo. Zunanji deli karoserije so izdelani iz umetne mase, na ogrodje pa se jih pritrdi s preprostimi vijaki. Lastnik vozila lahko poljubno kombinira barve in obliko karoserije, celotno zunanjost vozila pa lahko spremeni sam v dveh urah in brez uporabe orodja.

Voznikov sedež je nameščen sredinsko, za njim pa se nahajata dva dodatna sedeža. Ker je Camatte57s namenjen celotni družini, je moč stopalke plina in zavore ter volanski obroč prilagoditi tako, da jih dosežejo tudi otroci. Seveda ne na javnih cestah, starši na zadnjem sedežu pa lahko brez težav in varno nadzorujejo početje malega šoferja.

Camatte57s - 7
Camatte57s - 7 FOTO: Arhiv proizvajalca


Zmogljivosti električnega malčka ne navajajo, s konceptom pa želijo vzpodbuditi zanimanje najmlajših za avtomobile in seveda usmeriti bodoče stranke na ’prava’ potrošniška pota.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492