Moskisvet.com
Sam, lik za prave moške - 6

Visoki obrati

Sam, lik za prave moške

U.K.
25. 08. 2011 10.33
8

Brez kritja, obkrožen s hordami neusmiljenih Nezemljanov, ki imajo samo en cilj - ubiti neuničljivega Sama. Žal, vesoljske horde, to je misija nemogoče.

Serious Sam 3: BFE je prihajajoča prvoosebna streljačina, ki jo bodo oktobra 2011 na trg poslali Croteam. Gre za tretjo igro iz serije, ki pa se bo dogajala pred dogodki iz prvega dela Serious Sam: The First Encounter. Dogajanje je postavljeno v Egipt 22. stoletja. V čas, ko Zemljo napadejo pošasti in plačanci. Naenkrat bo igro lahko igralo kar 16 igralcev v co-op kampanji.

In tako kot se za 'resnega Sama' spodobi, bo igra polna akcije, sovražnikov in streljanja. Če lahko za igro Duke Nukem trdimo, da je veliko razočaranje, potem lahko samo upamo, da Serious Sam ne bo šel po njegovih stopinjah. In kot kaže, se to ne bo zgodilo. Prvi prikazi in demoti že kažejo na to, da gre za navdušujočo mešanico klasične streljačine z elementi modernega načina igranja.

Pri igri ne smemo pričakovati poglobljene zgodbe, ki resnici na ljubo pri tej seriji niti ni tako pomembna. Pomembne so horde nasprotnikov, ki jih igralec v vlogi Sama enega za drugim, občasno pa tudi več hkrati, pošilja v pekel, kamor spadajo.

Serious Sam 3: BFE morda ne bo ravno hit leta 2011 (ali pa tudi), vendar bo gotovo navdušila vse ljubitelje hitre akcije in streljanja. Še posebej med tistimi, ki se radi preko mreže s svojimi prijatelji prebijajo skozi horde sovražnikov. Temačno-komični vložki pa bodo poskrbeli, da igra ne bo postala dolgočasna. Zaenkrat je potrjen datum izida 18. oktober 2011.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497