Moskisvet.com
Peugeotu 208 2020

Visoki obrati

Prihodnost v snežnih kroglah sredi Ljubljane

A.P.
17. 12. 2019 14.00
0

Premik proti novemu in boljšemu je vedno razlog za posebno praznovanje. Mejnike pa si postavljamo zato, da jih presegamo. V letu, ki se končuje, znamka Peugeot odpira novo izjemno poglavje. Ob tem združuje praznično pričakovanje v čarobnem vzdušju z jasno usmerjenostjo naprej. Proti novim izzivom. V oddolgočaseno prihodnost!

V duhu novega zagona, ki ga odpira prihod novega Peugeot 208 na slovenski trg, so želeli njihovo strast do napredka deliti z vsemi. Zato so v središču prestolnice in v največjem trgovskem središču v Sloveniji ustvarili dve Peugeot snežni krogli, ki napovedujeta oddolgočaseno prihodnost z najbolj pričakovanim novim modelom in bogatita čarobnost novoletno okrašene Ljubljane.

V obeh je novi Peugeot 208 na ogled v ekskluzivnem, futuristično zasnovanem ambientu, ki poudarja prenovljen, drzen dizajn vozila, napredne tehnologije in moč izbire, s katerimi novi Peugeot 208 izstopa od povprečja. Na voljo je namreč tudi v električni različici Peugeot e-208.

Peugeotova snežna krogla sredi Ljubljane.
Peugeotova snežna krogla sredi Ljubljane. FOTO: Arhiv izvajalca

Ekskluzivne izpostavitve modela v snežnih kroglah dopolnjujejo aktivnosti v sklopu kampanje ''Novo mesto v garaži prihrani za osupljivo'' in spletne strani oddolgocasi2020.si. Ker gre za enega najbolj priljubljenih modelov znamke Peugeot v Sloveniji, so po besedah Dominika Bagole, kreativnega direktorja iz agencije Pristop, na prihod novega Peugeot 208 želeli opozoriti z drugačno izpostavitvijo, ki kot ''praznična okrasitev prihodnosti,'' napoveduje oddolgočaseno 2020 in prelomno leto za znamko Peugeot.

Sistem zadrge: ga sploh znate uporabljati?
Preberi še
Sistem zadrge: ga sploh znate uporabljati?

Oddolgočasite prihodnost s čarobnim razgledom na novi Peugeot 208, na ploščadi Ajdovščina in pred halo A v BTCju. V spodnjem videu pa si oglejte kako smo novi Peugeot 208 ujeli v objem ene izmed snežnih krogel.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376