Moskisvet.com
Lexani motorcars

Visoki obrati

Prestižna pisarna na štirih kolesih za debele denarnice

A.P.
10. 07. 2019 06.53
0

Kaj si predstavljate pod pojmom prestižne pisarne? Prostore v slavnem nebotičniku? V kakšnem dvorcu? No, Lexani Motocars si jo predstavlja na štirih kolesih, zato je izdelal mobilno pisarno za najpremožnejše. Luksuzna mobilna pisarna je predelani Ford F-550, poimenovali pa so jo G:77 Sky Master.

Ameriški Lexani Motocars slovi po ekstravagantnih predelavah večjih vozil, s predelavo Forda F-550 pa so prekosili sami sebe. Poltovornjak so namreč preoblekli v prestižno pisarno, vredno milijonarjev in šejkov, saj ne razočara z udobjem, uporabnostjo in seveda vsemi mogočimi luksuznimi dodatki, ki si jih lahko zamislite.

Tako izgleda avto za 2,3 milijona evrov
Preberi še
Tako izgleda avto za 2,3 milijona evrov

Mobilna pisarna G:77 Sky Master, ki je rezervirana samo za najgloblje žepe – zanjo morate odšteti 890.000 evrov oz. okrogli milijon ameriških dolarjev – v dolžino meri dobrih 10 metrov. Notranjost je okrašena z lesom in delno prevlečena s 24-karatnim zlatom. Za neskončno udobje skrbijo ogrevani usnjeni naslonjači, na katerih si lahko privoščite tudi masažo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Prevladujejo tople barve, vključno s svetlobo. Za zvočno kuliso skrbijo prostorski Bose zvočniki, za zabavo pa 65-palčni zaslon, predvajalnik Apple TV in DVD-predvajalnik. V njem si lahko pripravite tudi obrok, saj premore kuhinjo s hladilnikom in mikrovalovno pečico. Ne manjka niti kopalnica, vredna dvorca, saj je oblečena v marmor ter opremljena z zlatim umivalnikom in pipami. Ker gre za pisarno, so snovalci del vozila odmerili tudi sejni sobi in ga opremili z vso potrebno moderno pisarniško opremo, kot so tipkovnice, tablice, polnilne postaje in drugi tehnološki bonbončki, kot je Samsungov ukrivljen zaslon. Za žejo skrbi 166-litrski rezervoar s pitno vodo, sicer pa se verjetno bolj kot z vodo v teh prostorih nazdravlja z žganimi pijačami. Vozilo je pod 24-urnim video nadzorom.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492