Moskisvet.com
rent a car v LJ

Visoki obrati

Polna podpora z zanesljivim ponudnikom Agio

M.S.
19. 12. 2022 08.00
0

Če se odpravljate na daljše potovanje, a imate avto na popravilu, izkoristite odlično ponudbo podjetja Agio, kjer vam nudijo še 24-urno asistenco.

Vas je vaš ljubljeni jekleni konjiček pustil na cedilu, pred vami pa je pomembno poslovno potovanje, na katerega ne želite odpotovati z javnim prevozom? Morda pa bi se radi odpravili na krajši oddih z družino in potrebujete prostornejše vozilo? 

Podjetje Agio nudi ugoden rent a car v Ljubljani, ki zagotavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo storitve, dolgoročni najem avtomobila, ki si ga lahko sami izberete, poleg tega pa nudi še storitev najema kombi: https://www.agio.si/izposoja-najem-kombija/, ki ponuja dovolj prostorno vozilo, če imate veliko družino ali pa potujete s skupino sodelavcev. Ne glede na vaše potrebe boste zagotovo med stotimi osebnimi in kombiniranimi vozili, ki jih imajo na voljo, zase našli najustreznejše.

Izposoja kombija
Izposoja kombija FOTO: Arhiv naročnika

Brezkompromisna fleksibilnost in profesionalnost

Le najboljši ponudnik lahko zagotovi stoodstotno zavezanost vsaki stranki, da bi ji resnično ponudil najboljšo možnost izposoje po najbolj ugodnih pogojih. Četudi sami ne želite sprejemati kompromisov, ko gre za varnost in udobje vožnje, boste zagotovo zadovoljni z izbiro. Vsa vozila so namreč brezhibno vzdrževana, imajo pa tudi skrbno urejena vsa potrebna zavarovanja, tako da se lahko osredotočite le na samo vožnjo.

Ključno pri tem je, da se vam ponudnik popolnoma prilagodi, če imate posebne želje, saj je možna velika fleksibilnost pri sklepanju pogodbe. V primeru, da bi želeli, da vam vozilo dostavijo na točno določenem mestu, ki bi vam bolje ustrezalo, se lahko dogovorite tudi za to. Poleg zagotovljene kakovosti izvedbe same izposoje je nepogrešljiva predvsem fleksibilnost izvajalca storitev.

Med kakšnimi vozili lahko izbirate?

Izbirate lahko med številnimi različnimi mestnimi vozili, SUV-ji in tudi limuzinami, na voljo pa imate tudi večja enoprostorna vozila. Kot že omenjeno, vozilo si boste izbrali sami, lahko pa vam pri tem svetujejo izkušeni strokovnjaki, ki bodo na podlagi podatkov o končni destinaciji in dolžini vašega potovanja predlagali najprimernejše vozilo.

V ponudbi so tako vozila z motorjem z notranjim izgorevanjem kot tudi električna vozila. Sami lahko izberete model in znamko, za kar se lahko dogovorite že na začetku, ko se boste dogovarjali za čas in kraj vračila vozila ter boste tudi sporočili, ali greste v tujino ali pa boste vozili samo po Sloveniji. 

Dopust z družino
Dopust z družino FOTO: Arhiv naročnika

Kaj loči najboljše od povprečnih?

Za vsakogar, ki se morda prvič odloča za izposojo vozila, je morda na začetku zaskrbljujoče predvsem vprašanje, kaj pa, če gre med potjo kaj narobe? Ravno zato je pomembno, da izberete pravega ponudnika, ki vam bo zagotovil zanesljivo podporo, kot je na primer 24-urna asistenca na cesti. Do te ste upravičeni v primeru, če se vam na poti zgodi nesreča ali če pride do okvare vozila. S 24-urno asistenco se boste na pot lahko odpravili popolnoma brezskrbno.

Poleg zagotovila, da vam bo ponujena podpora v primeru nesreče, boste lahko tudi potovali ugodno, saj vam ne bodo zaračunali nobenih skritih stroškov ali zahtevali kakšnih dodatnih doplačil. Tudi glede načina plačila se lahko odločite, ali boste celoten znesek poravnali takoj ob sklenitvi pogodbe ali pa šele potem, ko se vrnete s potovanja. V ceno pa je seveda že vključena tudi slovenska vinjeta.

Sponzorirana vsebina 

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 313