Moskisvet.com
Pamela Anderson ima svoje dirkaško moštvo - 12

Visoki obrati

Hm, kdo je ta 'srečnež', ki objema Pamelo?

M.J.
30. 03. 2012 20.18
5

Temo, ali (pre)bogati igralci svoj denar pravilno investirajo ali ne, raje prepustimo za kdaj drugič. Pamela Anderson se je odločila, da se poleg v igralske vode spusti tudi v svet avtomobilizma. Ustanovila je namreč dirkaško moštvo Downforce1.

Polno ime moštva je Downforce1 by Pamela Anderson, s svojo ekipo pa bo sodelovala na evropskih dirkah kategorije International GT open in European Le Mans series. Čeprav je ustanoviteljica prav Pamela, ima švicarsko moštvo za seboj že več kot 10 let dirkaških izkušenj. Moštvo bo tekmovalo z modelom aston martin vantage GTE, ki je okrašen s podpisom Pamele, logotipom PETA (organizacije za humano ravnanje z živalmi) in logotipom ICM, Pameline menedžerske agencije.

Aston martin vantage GTE
Aston martin vantage GTE FOTO: Facebook

Kako se bo njeno moštvo odrezalo, bomo videli kmalu, zagotovo pa bo najbolj znana zvezda serije Obalna straža pritegnila veliko pozornosti in številne poglede. Prva dirka za novo ekipo bo na sporedu 30. marca v Le Castelletu.
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414