Moskisvet.com
steklo

Visoki obrati

Orošena stekla na avtu? Pozabite na to!

N.J.
31. 12. 2015 09.59
49

Tudi vam predvsem zjutraj, ko sedete v avto, delajo preglavice orošena stekla avtomobila, skozi katera komajda kaj vidite, ko pa jih na koncu le obrišete s krpo, ugotovite, da ste storili največjo možno packarijo? Pred vami je trik, kako najhitreje osušiti vetrobransko steklo.

Prihaja mraz in povsem normalno je, da se avtomobilska stekla v tem času močneje rosijo. Obstaja preprost način, kako se temu izogniti, za katerega morda še niste slišali.

Kako se lahko uspešno izognete drgnjenju ledu z avtomobilskih stekel, preberite TUKAJ!

Najprej poiščite par nogavic, ki naj bodo daljše in iz bolj kompaktnega materiala ter brez lukenj, seveda. V nogavico nasujte kroglice silica gela (lahko uporabite tudi silica granule, ki se jih uporablja za mačje stranišče). Nogavico napolnite, kolikor lahko, jo zavežite, nato pa to nogavico vtaknite v drugo.

Doma izdelano 'vrečko' položite v avto čim bliže steklu. Trik bi moral delovati. Steklo se vam ne bo več rosilo, jutranja vožnja v službo pa bo zagotovo manj stresna. Na takšen način lahko tudi najhitreje osušite recimo polit sedež ali če imate vlažna tla v avtomobilu ...

KOMENTARJI (49)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497