Moskisvet.com
Prombron Black Stallion

Visoki obrati

Oklepno vozilo po meri diktatorjev

A.P.
05. 11. 2019 13.42
0

Latvijski izdelovalec oklepnih vozil Dartz je predstavil blindirano vozilo, ki bi ga želel imeti v garaži vsak diktator, mafijski šef in mamilarski kralj.

Pred leti je Dartz nase opozoril s pozlačenim blindiranim vozilom, ki je ''nastopil'' v filmu Sache Barona Cohena, nazadnje pa  leta 2014, ko so Latvijci za kitajski trg izdelal belo oklepno vozilo z imenom Prombron White Horse.

Made in China* – premium električni SUV z nenavadnimi vrati
Preberi še
Made in China* – premium električni SUV z nenavadnimi vrati

Oklepno vozilo Prombron Black Stallion so po drugi strani izdelal ekskluzivno za bodoči hollywoodski film, katerega ime pa zaenkrat ostaja še skrivnost. Vojaško navdahnjeni terenec se ponaša s kopico detajlov, pod pokrovom pa rohni osemvaljni 6,2-litrski Hellcat motor s 1000-člansko konjenico. Še dodano zastrašujoči videz robustnežu dajejo detajli v obliki lobanje, medtem ji he notranjost kabine oklepnika zgrajenega na šasiji Mercedesa GLS odeta v usnje krokodila, določeni deli pa so tudi iz skatove kože.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kot rečeno ni prvič, da je Dartz izdelal oklepno vozilo za potrebe Hollywooda, saj se je podpisal že pod pozlačeno zverino v filmu Diktator (2012), tuji pa jim niso niti drzni dizajni in dodatki za vozila, kot je neprebojni otroški sedež, ter eksotični materiali, kot je kitova koža.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Čeprav Dartz modela Prombron Black Stallion ne bo imel v redni prodaji, pa izvršni direktor podjetja napoveduje civilno različico, za katero bo potrebno odšteti 300.000 evrov. ''Vozilo bo po snemanju postalo neprecenljivo. A kot Aston Martin, bomo začeli izdelovati civilne različice.''

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376