moskisvet
VISOKI OBRATI

Ne verjamete, da je možen skok v prihodnost?

11.10.2019, 13:36
1
Renault Clio je z razlogom najbolje prodajani avtomobil v Sloveniji, saj od nekdaj zna odgovarjati na želje in potrebe uporabnikov. Avtomobil, ki smo ga Slovenci vzeli za svojega, že desetletja navdušuje s svojim izgledom in dovršeno tehnologijo, ki vožnjo spremeni v doživetje, zato je idealen partner na cesti. Te dni Renault navdušuje tudi s prav posebnim izzivom za vse tiste, ki želijo najnovejši Clio popeljati na malce drugačno testno vožnjo. Vožnjo v prihodnost …

Verjetno se vam je že zgodilo, da so vas kdaj – če drugega na razgovoru za službo – vprašali, kjer se vidite čez pet let oz. v bližnji prihodnosti. Prihodnostod nekdaj buri človeško domišljijo, posebej zanimiva pa je postala zaradi bliskovitega tehnološkega napredka, ki med drugim avtomobile vse bolj odmika od prevoznega sredstva, ki nas zgolj prepelje iz točke A v točko B.

S Cliom v prihodnost.
S Cliom v prihodnost./ FOTO: Arhiv izvajalca

Če je prihodnost neotipljiva in si jo lahko ljudje (zaenkrat) zgolj in samo zamišljamo, saj časovnega stroja še nismo izumili, pa nam Renault z vožnjo v prihodnost, ukrojeno po našem okusu, vendarle daje njene otipljive obrise. Dva srečneža bo namreč prestavil za nekaj let naprej po časovnici, ta pa bosta lahko doživela košček svoje vizije prihodnosti. Poleg edinstvene izkušnje z novim Cliom, pod katerim se bo kolesje časa zavrtelo naprej, bosta prejela tudi unikatno nagrado.

Eden takšnih srečnežev je bil Primož, ki se mu je izpolnila skrita želja. Lahko se tudi vam.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Želite preverite, kaj vznemirljivega vas čaka za naslednjim ovinkom? Prijavite se na nagradni natečaj in morda se vam bo uresničila želja iz prihodnosti ter vam pomagala, da na vse, kar prihaja, gledate samozavestneje. A pohitite. Vlak (beri Clio) za prihodnost bo kmalu odpeljal, saj se naedinstveno testno vožnjo lahko prijavite le še nekaj dni, zato ne oklevajte in pustite svoji radovednosti prosto pot. Če ne želite sodelovati v nagradnem natečaju, a želite okusiti novega Clia, pa se lahko na testno vožno odpravite že danes. Prvim 50 voznikom novi Renault Clio podari trajnostni lonček za kavo. Ker prihodnost ja trajnostna!

Ličen trajnostni lonček za kavo.
Ličen trajnostni lonček za kavo./ FOTO: Arhiv izvajalca