Moskisvet.com
Infinity concept 10

Visoki obrati

Novi električni super avtomobil

U.K.
27. 08. 2018 13.46
1

Pri podjetju Infiniti so predstavili nov koncept, ki je … drugačen.

Kot kaže bodo pri podjetju Infiniti poskušali izdelati električni dirkalnik Prototype 10, ki bo združeval prihodnost in preteklost. Šlo naj bi za enosed, avtomobil pa naj bi na dirkalne proge prišel okoli leta 2021. Očitno so na dizajn vplivali dirkalniki iz 60. let prejšnjega stoletja, saj oblike malo spominjajo na čase iz začetkov dirkalnikov (recimo Alfa Romeo Spider Duetto i tako naprej).

Avtomobil se na prvi pogled zdi, da je nekaj kar si nekdo pri podjetju želi, kot bi si nekdo želel izpolniti svoje sanje o malce nenavadnem avtomobilu in pravzaprav s tem ni nič narobe. Najverjetneje ne bo dobil nekih visokih ocen za lepoto ali za to kako se bo obnašal na cesti. Vendar pa je potrebno priznati, da ima nek čar in lahko smo prepričani, da bo obračal glave. 

Pri podjetju so dejali, da so projekt dodelali v vsega štirih mesecih, kar je izjemno malo časa. Specifikacije razumljivo še niso na voljo, a so pri podjetju dejali, da pričakujejo hitrost in odzivnost super avtomobila. Kaj točno to pomeni pa bomo videli čez približno tri leta. 

Infinity concept 10
Infinity concept 10 FOTO: Arhiv proizvajalca

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492