Moskisvet.com
Najdražje ipad aplikacije - 3

Visoki obrati

Najdražje iPad aplikacije

R.B.
21. 08. 2011 02.41
0

Najbolj popularni model tablice na svetu si je dodobra utrl pot med uporabnike. Za to velikost zaslona po novem obstaja že veliko aplikacij, ki so povečini zastonjske in vredne nekaj evrskih ali evrocentovskih kovancev.

Smo pa pobrskali po Appstoru in iTunes arhivih in našli nekaj najdražjih aplikacij na trgu iOS programja za Applove mobilne naprave. Aplikacije so narejene za večji iPadov zaslon in povečini spadajo zraven še k specializirani strojni opremi. Večina aplikacij je narejena za zahtevni (in denarja polni) ameriški trg. Oglejte si seznam desetih najdražjih iOS aplikacij!

Aplikacija za kovinostrugarje
Aplikacija za kovinostrugarje FOTO: arhiv proizvajalca
1. Touchchat HD – cena 299 dolarjev/207 evrov
Aplikacija je nekakšno komunikacijsko orodje za ljudi, ki so nezmožni govoriti ali se ustno izražati. Tako lahko pokličejo nekoga ali mu pošljejo sporočilo s pomočjo pritiska na ikono.

2. MBA Learning Studio Platinum Edition je, kot že ime pove, izobraževalni program, ki nudi vse informacije, izobraževalne smeri, slovarje in interaktivno učenje poslovnih znanj, ki jih potrebuje vsak študent poslovanja. Za debelih 299 dolarjev/207 evrov.

3. Beckerjev 2011 CPA mobile flashcards program je še en izobraževalni program, ki s pomočjo 'digitalnih listkov' omogoča hitrejše učenje za ameriški državni knjigovodski izpit. S pomočjo 950 listkov z vprašanji se naučite večino potrebnih podatkov za izpit. Za 299 dolarjev/207 evrov in predvsem za tiste, ki bi radi postali knjigovodje v ZDA.

4. MobileCamViewer je priročna aplikacija za upravljanje z nadzornimi kamerami. Če vas je strah roparjev in drugih nepridipravov, če ste seveda nakupili do 6 nadzornih kamer, potem je omenjena aplikacija ravno pravšnja za vas. Slike šestih kamer vam preko spleta projecira na vašo tablico in v svojem naslonjaču lahko mirno opazujete okolico vaše hiše. Za 349,99 dolarja/242 evrov.

5. iDIA Diagnostic Imaging Atlas Equine je resen program za veterinarje, natančneje za diagnosticiranje poškodb in bolezenskih stanj pri živalih. Če hočete vašega zmagovalnega konja, ki čudno šepa, ponovno postaviti na podij, ga peljite k veterinarju s to aplikacijo za iPad. Za 349,99 dolarja/242 evrov.

Veterinarji si lahko pomagajo z atlasom živalskih poškodb.
Veterinarji si lahko pomagajo z atlasom živalskih poškodb. FOTO: arhiv proizvajalca

6. MySCADA je popolnoma resen specializirani program, ki s pomočjo SCADA standarda (Supervisory Control and Data Acquisition) pridobiva podatke in upravlja različne standardizirane kontrolorje v industrijskih strojih. Ta aplikacija je seveda namenjena profesionalcem, med katerimi ste morda tudi vi. Za 399 dolarjev/276 evrov

7. Architactile Inception je, kot že ime pove, napredno arhitekturno orodje, ki pa ni namenjeno risanju projektne dokumentacije, temveč finančni evaluaciji arhitekturnih projektov, torej stroškovnikom. Za 455 dolarjev/315 evrov

8. The Alchemist SMS (Scrape Management System) je nadzorni sistem za iPada, s katerim upravljamo dejavnost predelave kovin, logistiko in prodajo. Zelo specializiran program za navdušene kovinostrugarje in druge metalurge. Cena – 999,99 dolarja/693 evrov.

9. Intuition Control Solo WolfVision je aplikacija za nadzor prikazovalnikov, manipulacije vsebin na njih, za razne videoprezentacije in celo za videokonferenčni klic. 'Revolucija' v nadzoru videovsebin vas bo stala 999,99 dolarja/693 evrov , seveda le v ZDA.

10. BarMax CA and BarMax NY for iPa
d je ekskluzivna aplikacija harvardskih pravnikov, ki omogoča mladim nadobudnim pravniškim bogatašem, da se naučijo odvetniških veščin, se spoznajo z ameriško pravno ureditvijo in se lažje naučijo ameriške zakonodaje. Vse to za 'ugodnih' 999,99 dolarja/693 evrov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497