Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Visoki obrati

McAfee za enotno zaščito računalnikov, telefonov in tablic

STA
27. 09. 2011 13.15
0

Ameriški ponudnik varnostnih rešitev McAfee od danes ponuja storitev, s katero bodo uporabniki lahko hkrati poskrbeli za zaščito svojih stacionarnih ali prenosnih računalnikov, pametnih telefonov in tabličnih računalnikov, ki jih poganjajo operacijski sistemi Android, Symbian ali Blackberry.

Storitev se imenuje AllAccess, McAfee pa jo oglašuje kot storitev brez primere, ki omogoča koordinirano zaščito vseh sodobnih naprav. "Večina uporabnikov ima doma kombinacijo osebnih računalnikov, Applovih macov in mobilnih naprav, a ne skrbijo za zadostno zaščito vseh," je dejal eden od predsednikov ameriškega podjetja Todd Gebhart.

AllAccess bo omogočil uporabnikom upravljanje z varnostjo, varnostnimi kopijami in omejitvami uporabe spleta s pomočjo centralne konzole. Za eno osebo ta stane 99 dolarjev, za gospodinjstvo pa 149 dolarjev.

McAfee je novico o ceni pospremil z navedbo, da po podatkih globalne študije ljudje v povprečju vrednost svojega "digitalnega premoženja", vključno s fotografijami in glasbo, ocenjujejo na 37.438 dolarjev.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376