Moskisvet.com
Bumper car

Visoki obrati

Kupujete avto za vašo drago?

A.M.
19. 06. 2013 08.03
6

Se vaša deklina ljubiteljsko ukvarja z ’recikliranjem’ avtomobilov? Je uspešno ’predelala’ že četrti avtomobil v letošnjem letu? Želi kupiti novega, pa ne veste, kateri je najbolj vzdržljiv?

Ker se s tankom pač ne more voziti naokrog, ker sploh ne bi opazila, da je polovico soseske zravnala z zemljo, je potrebno poseči po malce manj ’militantnih’ rešitvah - ’zaletavček’ za cestno uporabo!

Saj poznate male električne avtomobilčke v zabaviščih, s katerimi se po mili volji zaletavate brez posledic, pa še zabavno je. Neki možakar iz ZDA je prišel na idejo, da bi trdoživi koncept prenesel na cesto. Za osnovo je vzel starega colta, mu odrezal streho in ga obložil z industrijsko gumo. Namesto elektrike ga poganja 1,6-litrski motor s prisilnim polnjenem, za udobje pa skrbijo klimatska naprava, predvajalnik CD plošč, kakovostno ozvočenje, prevleka za dež, ne manjka pa niti električni ’drog’.

Rdeč kabriolet bo kot nalašč za vse vztrajne privržence ’kreš’ testov, vdrtine in praske pa bodo stvar preteklosti. Avtomobil je unikat, lastnik pa ga prodaja na spletni dražbeni strani. Trenutna cena znaša 2.200 evrov.

GALERIJA: Bumper Car


Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470