Moskisvet.com
Ko se predelav lotijo Japonci – SL R230 black bison - 1

Visoki obrati

Ko se predelav lotijo Japonci – SL R230 black bison

M.J.
25. 10. 2011 11.42
7

SEMA avtošov velja za največjega s področja avtomobilskih predelav, novosti in dodatne opreme. Pritegne obiskovalce iz celega sveta, letošnji pa se bo odvijal med 1. in 4. oktobrom v Convention centru v Las Vegasu. SEMA pa ni namenjen samo ameriškim predelovalcem vozil in njihovim predelavam. Tam se bo predstavilo tudi izjemno priznano japonsko podjetje Wald International.

Na šovu bodo tako predstavili predelavo mercedes-benz R230 SL, in sicer v okviru ameriškega predstavništva podjetja Jonari Corporation. Japonci sicer niso okoli motornih predelav razkrili še ničesar, po slikah sodeč pa so zunanjost vozila temeljito spremenili. Aerodinamični komplet vsebuje spremenjen sprednji in zadnji odbijač, stranske podaljške, razširjene koloteke in zračni difuzor na zadku vozila. Vozilo so oddeli v nova platišča Renovatio R12 v dimenziji 9J x 20 spredaj in 11J x 20 zadaj. Kot edino zgrešeno potezo pa bi jim lahko očitali odprtino v slogu DTM dirkalnikov na zadku vozila, saj ima vozilo poleg tega na obeh straneh še po dve izpušni cevi. Cena predelave trenutno še ni znana, prav tako kot niso znane motorne karakteristike. Toda glede na to, da že serijski SL 63 AMG razvije 386 kW, japonska predelava zagotovo ne bo razočarala.

Vas zanima, kako izgleda driftanje 312 metrov nad tlemi!? 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376