Moskisvet.com
Dva moška

Visoki obrati

Je moj sin gej?!

K.Š.
27. 09. 2011 12.43
8

Se rad modno oblači? Porabi veliko časa zato, da ima brezhibno frizuro? So mu všeč skladbe pevk, kot so Kylie Minogue in Britney Spears? Aplikacija 'Je moj sin gej?' naj bi staršem razkrila spolno usmerjenost njihovih potomcev. Pa jo res?!

Bodo starši prek tabličnih računalnikov in telefonov iskali odgovore na ključna vprašanja?
Bodo starši prek tabličnih računalnikov in telefonov iskali odgovore na ključna vprašanja? FOTO: arhiv proizvajalca

Starši, ki naj bi tavali v temi zaradi tega, ker ne poznajo spolne usmerjenosti svojih otrok, so si lahko še nekaj dni nazaj na pametne telefone naložili aplikacijo, ki jim je na osnovi nekaterih vprašanj povedala to, kar jim otroci niso želeli ali si pač niso upali. Programček, za katerega je bilo treba odšteti nekaj manj kot dva evra, pa je že izginil s seznama razpoložljivih aplikacij za androidne telefone, saj naj bi spodbujal nestrpnost do istospolne usmerjenosti. Poleg tega pa je bila aplikacija tudi precej slabo narejena, saj je temeljila le na nekaterih stereotipnih vprašanjih, vstavljenih v neke vrste kviz.

V vsakem primeru lahko rečemo, da je žalostno, da si starši odgovore o svojih potomcih iščejo prek aplikacij, namesto da bi se z njimi le odkrito pogovorili.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376