Moskisvet.com
Elon Musk s sinom

Visoki obrati

Ali je Elon Musk res obiskal Slovenijo?

V.H.
04. 04. 2024 03.30
1

Avtomobilska industrija doživlja preporod s številnimi inovacijami, hkrati pa je vse več poudarka na trajnostnih rešitvah, še posebej na vozilih, ki jih poganja elektrika. Električni avtomobili so namreč vse bolj zmogljivi in cenovno dostopni, kar pomeni, da jih bomo pogosteje videvali tudi na naših cestah. Še več, proizvodnja električnih vozil Tesla, ki jo vodi eden izmed najbolj kontroverznih in najbogatejših Zemljanov, Elon Musk, naj bi se selila prav v Slovenijo. Kaj pa, če je vse res?

Podjetje Tesla se je proslavilo s proizvodnjo visokozmogljivih električnih vozil, ki narekujejo trende prihodnosti, pa naj bo to na področju dosega, zmogljivosti ali estetike. Za sloves Tesle pa je zagotovo zaslužen Elon Musk, ki velja za pravega vizionarja na področju tehnološkega napredka. 

Nedolgo nazaj naj bi se mudil v Sloveniji, in sicer naj bi se začeli resni pogovori o večmilijonski naložbi, natančneje o novem obratu, ki ga namerava zgraditi v Kopru zaradi logistike in geostrateškega položaja, a je bila to le prvoaprilska šala.

Novinar Jaka Vran: "Bil sem na terenu in iskal nekoga za štos, in ker je bil koprski župan za ..."

Več pa v videu:

Ali jim je prvoaprilska šala dobro uspela? 

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Več o življenju Elona Muska lahko izveste tudi na VOYO. Tam si namreč lahko kadar koli ogledate dokumentarno serijo Zgodba Elona Muska I. (Elon Musk Show), ki se osredotoča na slovitega poslovneža, milijarderja in tehnološkega velikana, vključuje pa tudi intervjuje z družinskimi člani, tesnimi prijatelji in poslovnimi partnerji, ki ga najbolje poznajo. V ospredju so vsi ključni trenutki v Muskovi karieri, od tehnoloških zagonskih podjetij do dogodkov, ki so mu omogočili, da je postal najbogatejši človek na svetu.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479