Moskisvet.com
Hi-fi show - 9

Visoki obrati

Edinstveni slovenski multimedia hi-fi show

Matej Jurgele
07. 10. 2011 11.22
0

Med 7. in 9. oktobrom je v Ljubljani potekal edinstveni multimedia hi-fi show, ki je audiofilom in ljubiteljem glasbe in vrhunskega zvoka ponudil številne novosti. Tako si je bilo moč ogledati najnovejše tehnologije neposredno iz razvojnih oddelkov proizvajalcev in tudi različno sestavljene hi-fi in hi-end sisteme.

Obiskovalci in navdušenci so se lahko kvalitetnega zvoka naužili v desetih razkošnih salonih in več kot dvajsetih sobah ljubljanskega M hotela. V teh so razstavljavci predstavljali novosti in zanimivosti s področja audionaprav, najti pa je moč tudi razne pripomočke za izboljšanje sobne akustike. Čeprav je bil sejem namenjen predvsem glasbi in odlični reprodukciji stereo zvoka, je obiskovalcem ponudil tudi različne obsejemske dejavnosti. Moč se je bilo pogovoriti z vodilnimi iz industrije audionaprav, poslušati njihove nasvete in pokramljati s somišljeniki. Na sejmu so bili prisotni distributerji večine znanih hi-fi blagovnih znamk, tako da lahko vsakdo našel ustrezen sistem zase.

Nekateri sistemi že po samem izgledu opozarjajo nase. In temu primerna je tudi reprodukcija zvoka.
Nekateri sistemi že po samem izgledu opozarjajo nase. In temu primerna je tudi reprodukcija zvoka. FOTO: Matej Jurgele

Kljub temu, da je slovensko tržišče relativno majhno, je sejem ponudil veliko novosti iz različnih področij, ljubiteljem kot tudi radovednežem pa omogočil vpogled v najnovejše tehnologije. Različne kombinacije sistemov so obiskovalcem omogočile , da jih preizkusijo in tako ugotovijo, ali bo potrebno domači audiosistem posodobiti ali celo zamenjati.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369