Moskisvet.com
Luka Dončić Audi

Visoki obrati

Dončić spet zapravljal: tu je že nova izvenserijska mrcina

A.P.
26. 10. 2019 22.06
10

Vsaj tako impresivna kot njegova košarkarska statistika, je impresiven tudi voznik park Luke Dončića, ki bo kmalu dobil novega člana. Njegova nova jeklena zver je namreč skoraj pripravljena

Luka Dončić ni običajen košarkar, zato se naokoli ne prevaža z običajnimi avtomobili. Kmalu se bo njegovi družini jeklenih, ne teličkov, pač pa vrancev, ki jo med drugim sestavljajo Mercedes, Porsche, Maserati in ''Fičko'', pridružil še predelani Audi RS7.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Za prvega zvezdnika Teličkov iz Dallasa, ki v novi sezoni še ne poznajo poraza, ga je, podobno kot že Mercedesa GLE 63 S, po meri ukrojila tuning hiša DME iz Teksasa. Audija je Luka že vajen, saj ga je kot sponzorsko vozilo vozil že kot član Reala iz Madrida leta 2017.

Audi, ukrojen po meri Dončića.
Audi, ukrojen po meri Dončića. FOTO: Instagram
Kdo je mladenič, ki Dončiću jemlje rekorde?
Preberi še
Kdo je mladenič, ki Dončiću jemlje rekorde?

A tokratni ''blaznež'' je korak naprej, saj premore več kot 600 ''konjev'', po predelavi pa naj bi namesto 250, lahko drvel kar 325 km/h. Če Luka z Dallasom drvi proti končnici, upajmo, da z Audijem ne bo preizkušal mej njegove zmogljivosti.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369