Moskisvet.com
Dirka kar po ulicah - 1

Visoki obrati

Dirka kar po ulicah

M. J.
12. 07. 2012 08.14
13

Končno smo jo dočakali – Gymkhana 5 je tu. In tokrat se ne odvija v snemalnih studiih Hollywooda, temveč kar na ulicah San Francisca. Videoposnetek, ki ga vsekakor ne smete zamuditi.

Če se sprašujete, ali vsebuje kaj novega, česar v prejšnjih delih še niste videli, je odgovor pritrdilen. Skoki? Da! Driftanje? Da! Skoki in driftanje skupaj? Da! Travis Pastrana? Da!

Čeprav si kritiki niso popolnoma enotni, ali je to njegova najboljša uprizoritev do zdaj, je pa to zagotovo najboljše dirkanje po ulicah San Francisca,
Čeprav si kritiki niso popolnoma enotni, ali je to njegova najboljša uprizoritev do zdaj, je pa to zagotovo najboljše dirkanje po ulicah San Francisca, FOTO: YouTube

Po predstavitvi Gymkhane 4, ki je bila nekoliko bolj hollywoodsko naravnana, se Gymkhana 5 znova vrača k svojim prvinam. In mednje vsekakor sodijo izjemne vozne sposobnosti Kena Blocka. Čeprav si kritiki niso popolnoma enotni, ali je to njegova najboljša uprizoritev do zdaj, je pa to zagotovo najboljše dirkanje po ulicah San Francisca, takoj za legendarnim Steve McQueenom in njegovim fordom.
’’San Francisco je neverjeten za Gymkhano,’’ je dejal Block. ’’Je tako unikatna lokacija za tovrstno vožnjo, ki mi je obenem omogočila izvajanje trikov, za katere sem domneval, da jih ne bomo mogli nikoli vključiti v kakšnega izmed delov. Resnično sem navdušen nad tem, kako se je projekt razvil in nad tem, da sem lahko izvedel vse te trike,’’ je še dodal Block. Oglejte si njegove vozne sposobnosti in sami ocenite, ali je to njegov najboljši izdelek ali ne.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369