Moskisvet.com
special tuning fest koper - 34

Naj buta

Si želite, da bi tudi vam gola dekleta umivala avto?

U.K.
18. 07. 2011 15.46
21

Potem ne pozabite na našo nagradno igro, ki vam avto spremeni v pravo zvočno zverino!

Pošljite 5 fotografij vašega konjička, napišite kratko zgodbo, ki bo razložila, zakaj si ravno vi zaslužite nagrado, in sodelujte v nagradni igri! Kateri bo najbolj primeren za vrhunski avdio sistem, bodo z glasovanjem odločali tudi uporabniki portala Moškisvet.com. Sprejmite izziv! Naj se vas sliši!

special tuning fest koper - 16
special tuning fest koper - 16 FOTO: Damjan Žibert

Pri avtomobilu ni pomembna le zunanjost, za mnoge je izjemnega pomena tudi notranja predelava in pri tem v glavnem mislimo na avdio sistem visoke kakovosti, ki si ga žal večina navadnih smrtnikov ne more privoščiti. In prav zato vam ponujamo možnost, da z nekoliko kreativnosti, malce sreče in predvsem izvirnosti, prislužite avdio predelavo vašega avtomobila.

Pravila igre so enostavna:
Pošljite nam 5 fotografij vašega vozila in obstoječega avdio sistema, pri tem upoštevajte različne kote, notranjost in kakšno posebnost, ki jo želite še posebej izpostaviti (nič nimamo proti, če je to pomanjkljivo oblečeno dekle poleg vašega vozila). K vsaki fotografiji dodajte kratek opis in razlog, zakaj si predelavo zaslužite. Če se za avtorski opis fotografije ne boste odločili, si v uredništvu Moškega sveta pridržujemo pravico in priložnost, da uporabimo svojo domišljijo.
Ker bi vas radi spoznali kot avtorja predelanega vozila in vam kot morebitnemu zmagovalcu podelili nagrado – Vgradnja oz. predelava avdio sistema v avtomobilu, ki jo bo izvedlo podjetje RadioVili, morate obvezno izpolniti vpisna polja, označena z zvezdico.

special tuning fest koper - 30
special tuning fest koper - 30 FOTO: Damjan Žibert

Od petih zmagovalcev, ki jih boste izbrali vi, bralci, bo nato strokovna komisija, ki jo sestavlja izvajalec, izbrala končnega zmagovalca.

Poleg osebnih podatkov nas zanima predvsem razlog, zakaj mislite, da bi morali obiskovalci Moškega sveta glasovati za vaš avtomobil. Prepričajte jih (z opisom ter fotografijami) in lahko si boste priborili bogato nagrado.

Svoje avtomobile in sisteme lahko prijavljate ter zanje glasujete do vključno 15. 8. 2011, 18. 8. 2011 pa bomo skupaj z sponzorjem razglasili zmagovalca.

Povedali smo skoraj vse, zdaj le še kliknite na nagradno igro in glasujte za svojega favorita ali pa prijavite svojega jeklenega konjička!

Za pokušino si oglejte galerijo nekaterih bolj nenavadnih avdio predelav. Na koncu pa si oglejte še 'konjičke', ki so jih ljubitelji tuninga pred kratkim pokazali v Kopru.

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414