Moskisvet.com
Sef v armaturni plošči

Visoki obrati

Avtomobilski sef za varnost dragocenosti na poti

A.M.
15. 03. 2013 08.40
2

Ameriški proizvajalec avtomobilov je z novim modelom ponudil prostor, kamor lahko varno skrijete svoje dragocenosti.

Nova Chevroletova limuzina je poleg kopice tehničnih novosti opremljena tudi s skrivnim predalom, kamor lahko potniki shranijo svoje dragocenosti. Ker so z novimi tehnologijami instrumentne plošče vse tanjše, so Američani našli premeten način, s katerim so koristno zapolnili vrzeli v armaturni plošči avtomobila.

Nova impala bo na tržišče zapeljala prihodnje leto, namenili pa so ji inovativen informacijsko-zabavni elektronski sistem ’MyLink’. 8-palčni zaslon, preko katerega uporabniki upravljajo z navigacijo, avdio in video sistemom, povezljivostjo ter informacijami in nastavitvami vozila. Zaradi kompaktnosti informacijskega sistema so za zaslon ’skrili’ prostor, do katerega je mogoče dostopati izključno z varnostnim geslom, ki obenem varuje podatke iz vašega telefonskega imenika, shranjene v avtomobilskem informacijskem sistemu.

Lastniki tovrstnih avtomobilov bodo svoje imetje lahko skrivali od leta 2014 dalje, kako bodo novost sprejeli tatovi in cariniki, pa bo pokazal čas.

Sef v armaturni plošči
Sef v armaturni plošči FOTO: Arhiv proizvajalca

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492