Moskisvet.com
26a9f07be8_63215399

Varni v prometu

Šokantni posnetki s slovenskih cest

V.H.
03. 04. 2024 05.00
1

Pravila so jasna, tudi na cesti, a vseeno se najdejo tudi tisti, ki jih kršijo, večkrat. Kljub vsem opozorilom Policije, Agencije za varnost v prometu, AMZS-ja in drugih organizacij, ki spremljajo dogajanje na cestah, so se pojavili šokantni posnetki, zaradi katerih bi se zagotovo morali zamisliti. Obračanje in vožnja vzvratno na avtocesti, neupoštevanje varnostne razdalje, prevelika hitrost, panični manevri in še in še, vse to se vsakodnevno dogaja v prometu.

Po spletu krožijo posnetki, ki pričajo o neodgovornem ravnanju na naših cestah, zaradi česar se vse bolj razmišlja o obdobnem obnavljanju cestno prometnih predpisov in vseživljenjskem osveževanju varne vožnje. Namreč po statistiki največ nesreč s smrtnim izidom povzročijo starejši vozniki, in sicer vozniki, ki so stari nad 64 let. Vsekakor pa je pomembno, da smo med vožnjo vedno pozorni na dogajanje na cesti. Več pa v videu. 

 

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369