Moskisvet.com
Milfica

Fit

Zato so moškim všeč 'milfice'!

N.J.
30. 01. 2015 08.25
22

Seksi, samostojne in mogoče kakšno leto starejše. Takšen je približen opis sanjske ženske (skoraj) vsakega moškega. Zakaj so predvsem med mladimi moškimi 'milfice' tako zelo priljubljene?

Seksi mamice že od nekdaj privlačijo moške, še posebej tiste, nekoliko mlajše, ki v njih vidijo neko 'varnost'. Poleg tega mnoge privlači tudi dejstvo, da to večinoma niso ženske, ki fanatično iščejo princa na belem konju in zato obstaja velika verjetnost, da po seksu ne bo nikakršnega 'teženja', nadlegovanja s klici in sporočili, zahtev po resni zvezi in podobno.

Na italijanski spletni strani navajajo rezultate raziskave, v kateri so ugotavljali, kateri so najpogostejši razlogi, da moške privlačijo tako imenovane milfice.

1. Imajo več izkušenj na področju spolnosti: Pripravljene so na zabavo, v zameno pa ne zahtevajo nikakršnih pojasnil, resnosti in zveze.

2. So samostojne in neodvisne: V večini primerov imajo že svoje stanovanje/hišo in zanje recimo plačilo večerje ne predstavlja nobene posebne težave. Poleg tega ne iščejo sanjskega princa in od spolnega partnerja v osnovi ne pričakujejo veliko resnosti.

3. Imajo že izoblikovano osebnost: Ne igrajo se igric v smislu, da bi se delale nedostopne. Če želijo videti določenega moškega, ga bodo poklicale in pri tem ne bodo povzročale nobenih težav, saj se same odločijo za avanturo, ko in če jim ustreza.

4. Imajo več 'stila': V nasprotju z recimo 20-letnicami imajo malce starejše ženske že izdelano svojo podobo, izoblikovan stil oblačenja. Znajo se urediti, večinoma se cenijo, znajo nositi pete in nakit ... Pač, so že 'izdelane' ženske.

To naj bi bili najpogostejši štirje razlogi, zakaj bi si moški omislil starejšo žensko za družbo. Seveda je tu govora o avanturah in ne resnih zvezah. Pri avanturah s starejšimi ženskami, ki so poleg tega še mamice, se utegne sicer vse skupaj precej zaplesti, saj mora moški upoštevati, da je odnos med mamo in otrokom resnično nekaj svetega in posebnega. Igranje s čustvi takšne ženske in to,da bi se predstavili otroku, nato pa nekam pobegnili, bi bila resnično podla in neokusna poteza. Zato bodite previdni in igrajte igro, če jo igra ona. Če stvari uidejo izpod nadzora, pa se raje umaknite, če nimate resnih namenov.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376