Moskisvet.com
VIDEO: Z macolo ga je udaril po 'jajcih' - 2

Zdrav in v formi

VIDEO: Le ZAKAJ to počnejo?!

M.J.
16. 08. 2011 15.44
9

Videoposnetek, ki je za kratek čas postal nov hit na spletu, dokazuje, kaj vse se lahko zgodi, če imajo moški preveč prostega časa, nekaj betonskih kvadrov in macolo.

YouTube postaja čedalje obsežnejše spletno zbirališče videoposnetkov, na katerem najdejo prostor raznovrstne vsebine. Med njimi je mogoče najti popolnoma običajne, pa tudi tiste najbolj bizarne. In na enem izmed njih je mogoče videti skupino moških (in tudi žensk), kako obkrožujejo najhrabrejšega med njimi. Heroj mirno leži na hrbtu, na najbolj 'svetem' predelu moškega telesa pa ponosno stojita dva betonska zidaka.

Pogled iz mučenikove perspektive.
Pogled iz mučenikove perspektive. FOTO: YouTube
In medtem ko množica vztrajno navija, drug moški v roke vzame macolo in z njo silovito udari po 'mednožju' junaka. Ob tem se betonska zidaka razletita, le manjši del pri tem po vratu poškoduje pogumneža. Kaj natančneje je bil namen tega dejanja, sicer ni znano, dejstvo pa je, da je pogumnež moral imeti dosti med nogami, da si je upal izvesti tovrstni podvig. Vsekakor je bila bolečina na vratu zanemarljiva v primerjavi s tisto, ki jo je občutil na svojem mednožju.
Pri dejanju ga je kos opeke poškodoval po vratu.
Pri dejanju ga je kos opeke poškodoval po vratu. FOTO: YouTube

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497