Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zdrav in v formi

VIDEO: Na X-Games si je zlomil nogo, a še zmeraj tekmoval

U.K.
02. 08. 2011 10.01
2

Travis Pastrana je ena največjih 'freestyle' legend in brez njega si 'X-Gamesov' preprosto ne moremo predstavljati. Vendar pa si je pri enem najbolj zahtevnih trikov zlomil nogo. A to Pastrane ni ustavilo – vsaj ne za dolgo.

X-Games je največje tekmovanje ekstremnih športnikov na svetu, ki je na sporedu vse od leta 1995. In letos so se najboljši športniki med seboj pomerili v Los Angelesu. In kot že večkrat do sedaj je Pastrana tudi letos nastopil v kategoriji Moto X Best Trick. Poskušal je izvesti trik z imenom 720, ki pa se mu je ponesrečil. Vendar se Pastrana ni predal in je poskusil še enkrat, žal pa se je zanj drugi poskus končal še slabše. Zlomil si je desni gleženj in golenico.

V nedeljo je kljub temu ta nepopustljivi Američan vseeno nastopil na eventu RallyCross, kljub temu da je imel desno nogo v mavcu. S svojim Subaru Imprezo, ki ga je upravljal samo z rokami (ekipa mu je v 12 urah sestavila 'krmilni sistem), pa je imel še eno nesrečo. Bil je na tretjem mestu in le še nekaj krogov do konca, ko ga je odneslo v zid in je moral odnehati. Čeprav ni pobral medalje, pa si je prislužil še dodatno (če je to sploh mogoče) občudovanje svojih oboževalcev.

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497