Moskisvet.com
moški in ženska

Zdrav in v formi

Spoznajte prednosti in slabosti vašega penisa

S.C.
07. 06. 2013 08.25
11

Dolžina premoženja v moških spodnjicah je tema številnih razprav, predvsem se vse vrti okoli vprašanja, ali je dolžina ženskam pomembna. A niso le centimetri tisti, ki igrajo pomembno vlogo med rjuhami, štejeta tudi oblika in obseg. Veliki, majhni, debeli, tanki, ukrivljeni … Ni pomembno, kakšen je vaš, pomembno je, da poznate njegove slabosti in prednosti ter slednje tudi izkoristite.

Burrito

Penis, ki zaradi velikosti in oblike spominja na priznano mehiško specialiteto, je kot ste zagotovo že sami ugotovili orjaški. Moški, ki se ponašajo z XXL orodjem, so ponavadi nanj ponosni kot pavi in komaj čakajo, da ga pokažejo potencialni partnerki, misleč da bo ta padla v nezavest od navdušenja. A pozabljajo, da takšen piton mnogim predstavnicam nežnejšega spola vzbuja strah in trepet, saj zna biti seks z njim neprijeten in boleč, seveda pa da ne bo pomote, veliko je tudi takih, ki orjaške penise naravnost obožujejo.

Penis - 1
Penis - 1 FOTO: iStockphoto

Prednosti: Z velikim penisom ustvarite večji pritisk na občutljive točke, poleg tega jih lahko stimulirate več naenkrat. In vsekakor se ni za bati, da ga ne bi čutila. Tudi težav s pomanjkanjem samozavesti vsekakor ne boste imeli, prej prevelik ego.

Slabosti: Mnogi bogato obdarjeni moški so prepričani, da bo ženski prišlo že, ko bo njihovega korenjaka samo zagledala, na predigro in izkazovanje pozornosti še na druge načine pa velikokrat pozabijo. Če ste eden izmed ponosnih lastnikov ’burrita’, je še kako pomembno, da jo dobro ’zrajcate’ že pred penetracijo, da bo dovolj navlažena, saj zna biti seks kot rečeno boleč. Lahko si pomagate tudi z lubrikantom.

Banana

Tu ne govorimo o velikosti, pač pa o obliki in vsi vemo, za kakšno obliko gre. Penis ’banana’ je vidno ukrivljen, največkrat navzgor, kot če iztegnete kazalec, ko želite nekoga poklicati.

Prednosti: Glede na to, da je zakrivljen navzgor, ima možnost stalne stimulacije zgornjega dela vagine, kjer se nahaja G-točka. To nenehno trenje ji lahko pričara vrhunski orgazem tudi v primeru, če vaša tehnika ni najboljša.

Slabosti: Veliko moških z ukrivljenim penisom je nesigurnih vase, nekateri se celo že vnaprej opravičujejo zaradi oblike svojega premoženja. Nikar si vendar ne belite las, temveč izkoristite svoje prednosti!

Flamingo

Takšen penis je prav tako ukrivljen, toda za razliko od prej navzdol, tako pa se imenuje zato, ker zaradi oblike spominja na kljun flaminga.

Prednosti: Če imate tudi vi v spodnjicah flaminga, izkoristite to prednost pri položaju ’doggy style’, saj navzdol zakrivljen penis tu odlično stimulira G-točko, idealen pa je tudi položaj, pri katerem je ona zgoraj, a s hrbtom obrnjena proti vam.

Slabosti: Če je njen najljubši položaj misionarski, ne bo najbolj zadovoljna. S takšnim penisom namreč simulacija pravih točk ni najbolj učinkovita.

moški in ženska
moški in ženska FOTO: iStockphoto

Žepna raketa

Čeprav rezultati številnih raziskav, v katerih so spraševali ženske, razkrivajo, da velikost penisa je pomembna, nikar ne obupujte, če ste eden izmed nesrečnikov, ki jih mati narava ni ravno bogato obdarila. Saj ste že slišali tisto 'zlajnano' frazo, da ni vse v velikosti, pomembna je tehnika. Ne bomo trdili, da to drži kot pribito, je pa zagotovo nekaj na tem. Brez potrebe se obremenjujete s centimetri, seksologi namreč trdijo, da velikost penisa v resnici ni tako velik problem, kot menijo številni. S pravim pristopom jo lahko tudi z majhnim popeljete v nebesa.

Prednosti: Čeprav mislite, da prednosti ni, naj vas potolažimo. Ne boste verjeli, ampak majčkeni vibratorji, ki jim pravijo tudi žepne rakete, so med najbolj prodajanimi spolnimi igračkami na tržišču. Nikar se ne obremenjujte preveč, če ste skromno obdarjeni, raje natrenirajte vse mogoče tehnike predigre in se poslužujte položajev, pri katerih je stimulacija občutljivih točk najintenzivnejša. Kako jo zadovoljiti z majhnim, si lahko preberete TUKAJ. Sicer pa je prednost žepne rakete tudi v tem, da seks ni boleč.

Slabosti: Žal med nekaterimi položaji majhen penis lahko hitro spolzi iz vagine. Če se vam kaj takega pripeti, nikar ne dramatizirajte, temveč nadaljujte kjer ste končali in se izkažite s kakšno drugo svojo prednostjo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497