Moskisvet.com
dotik

Zdrav in v formi

S kakšnimi vaginami se vse lahko srečate?

S.C.
10. 07. 2013 08.20
42

Tako kot je prstni odtis vsakega človeka unikaten, tako je unikatno tudi sleherno žensko mednožje. Ni dveh vagin, ki bi bili identični, čeprav sta si na videz podobni kot jajce jajcu. A kljub temu lahko glede na obliko, velikost in videz ženske ’cvetove’ razdelimo v posamezne skupine. Poglejmo torej, s kakšnimi vaginami vse se lahko srečate!

Ozka

Sice to še zdaleč ni pravilo, a lastnica takšne vagine je ponavadi ’drobcena’, torej vitka in na pogled krhka in tudi njen ’cvetek’ med nogami je videti koščen, nožnica pa je ozka. Če naletite na takšno, ste lahko srečni, prednost takšne vagine je namreč, da ravno njena ozkost in čvrsta forma zagotavljata fantastično seksualno izkušnjo zaradi močnejše stimulacije. Mnogi moški po seksu postanejo bolj samozavestni, saj njihov penis deluje pri takšni vagini ’kot ulit’. A čeprav se vam načeloma obeta fantastičen seks, ste ’v škripcih’, če imate v hlačah preobčutljivega korenjaka.

dotik
dotik FOTO: iStockphoto

Vagina z debelejšimi velikimi sramnimi ustnicami

Ženske, ki imajo močno poudarjene velike sramne ustnice, ki skoraj popolnoma zakrivajo male, so prave srečnice, saj se večina moških takoj zažene z jezičkom tja dol, ker je videti tako lepa in sočna in torej kar vabi k oralnemu seksu. Če imate že izkušnje s takšno, potem veste, o čem govorimo. Seks s takšno žensko je lahko prava ’bomba’, saj bo ona neizmerno uživala, kot vemo pa ni lepšega, kot videti njen blažen izraz na obrazu.

Vagina z velikimi malimi sramnimi ustnicami

Zadnje čase je izjemno popularna estetska operacija vagine oziroma korekcija sramnih ustnic; tiste ženske, ki imajo namreč prevelike, neenakomerne in raztegnjene sramne ustnice, ki štrlijo in jih celo ovirajo recimo pri kolesarjenju, imajo ponavadi tudi izjemno nizko samozavest. V postelji so zadržane in jih skrbi, kaj si bo o njeni vagini mislil moški, zaradi česar imajo pogosto tudi težave z doseganjem orgazma, ker se ne morejo sprostiti. Kadar se srečate s takšno vagino, skušajte njeno lastnico sprostiti in ji dajte vedeti, da njeno mednožje naravnost obožujete, kakršno koli pač je.

Široka

Jasno je kot beli dan, da se med spolnim odnosom vagina lahko do določene mere razširi, sicer pa tako ali drugače reden seks in masturbacija, staranje in porodi na vagini pustijo posledice, med drugim postane tudi širša. Obstajajo pa ženske, ki imajo vagino oziroma nožnico že prirojeno nekoliko širšo, kar zagotavlja sicer lažjo penetracijo, a vam pri določenih položajih penis lahko spolzi ven, trenje je manjše in posledično za vrhunec oba potrebujeta še dodatno stimulacijo recimo s prstki ali kakšnimi spolnimi igračkami. Moški se velikokrat, kadar seksajo z lastnico takšne vagine, sprašujejo, ali je morda njihov penis malce premajhen.

Utrujena

Vagina se sicer z leti postara in torej postane nekako upadla, a nekatere ženske imajo tudi v mladosti vagino, ki je videti starejša, neelastična, kot bi imela višek kože in utrujena. Z njo sicer ni čisto nič narobe, a lastnice takšnega mednožja so pogosto sramežljive v postelji in posledično zadržane. Ko boste seksali z eno izmed njih, ji skušajte vliti samozavest s tem da ji daste vedeti, da vam je njen cvetek všeč takšen kot je. Večkrat jo oralno zadovoljite in pri tem uživajte.

Izbočena

Nekatere vagine so v celoti bolj izbočene in tudi ščegetavček, čudežni ženski gumbek, je bolj poudarjen, kar je super in ga boste lahko lažje našli. Saj vemo, kako znajo nekatere ’jamrati’, da bi moški potrebovali zemljevid področja med njihovimi nogami. Pri predstavnicah nežnejšega spola z izbočeno vagino pa kot rečeno z iskanjem ščegetavčka ne boste imeli težav in jo boste lažje zadovoljili. Kar pa je kar nekaj vredno, kajne?

Seks
Seks FOTO: iStockphoto

Neurejena

Ni pomembno, kakšne oblike ali velikosti je vagina, moški radi vidimo, da je lepo urejena, pa naj bo popolnoma gola, s črtico ali pa pravi pragozd. Vsak ima svoj okus. A roko na srce, čeprav je v neki nedavni raziskavi velik procent moških priznalo, da imajo raje ’naravno’, torej poraščeno mednožje kot pa pobrito ’na nulo’, bi morali tistim ženskam, ki prisegajo na prvo varianto dopovedati, da si je dlačice kljub temu potrebno urejati. Ni hujšega, če je tam dol vse razmršeno, res pa je tudi, da od depilacije poškodovana vagina z urezninami in vraščenimi dlačicami prav tako ni ravno privlačna. A kaj ’čmo’, naletite lahko na ’vse mogoče’.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (42)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497