Moskisvet.com
aed1d76352_60796683

Zdravo zame

Kaj je Sportasan?

S.R.
07. 11. 2011 15.01
1

Sportasan® je novost v Sloveniji in je nepogrešljivo prehransko dopolnilo za vse zelo aktivne športnike kot tudi za manj aktivne, ki cenijo sebe, ljubijo zdrav življenjski slog in se zavedajo, da je šport pomemben del življenja.

Izjemen karotenoid astaksantin je glavna aktivna učinkovina v Sportasanu® in ima izjemne pozitivne učinke na človeško telo. Sportasanu® tako dokazano izboljša mišično vzdržljivost, omogoča hitrejšo regeneracijo mišic in sklepov po športni aktivnosti ter hkrati ščiti telo pred oksidacijskim stresom.

Naravni astakasantim
Ne imenujejo ga zaman 'kralj karotenoidov.' Ste se kdaj vprašali od kje lososu tako izjemna moč, da lahko plava po vodi navzgor proti toku tudi do sedem dni? Primerjajte velikost lososa in primerjajte njegovo velikost z ogromno silo vode. Odgovor je v naravnem astaksantinu, ki je v živalskem kraljestvu v največjih koncentracijah najden v mišicah lososa. Znanstveniki trdijo, da je tako junaško potovanje lososa, ki velja za največji in najtežji podvig v živalskem svetu mogoče zaradi naravnega astaksantina, najmočnejšega do zdaj odkritega antioksidanta na svetu.
Kapsule Sportasan® so edinstvene kapsule, ki vsebujejo astaksantin, z najmočnejšo do zdaj odkrito antioksidativno funkcijo. Športniki in rekreativci tako lahko presežejo samega sebe in dosežejo vrhunec svoje moči in vzdržljivosti.
Sportasan® je naravno, učinkovito in predvsem varno (brez nedovoljenih snovi umetnega izvora) prehransko dopolnilo, ki vsebuje zelo izjemen karotenoid astaksantin, ki ima po mnenju znanstvenikov najmočnejši antioksidativni učinek izmed vseh karotenoidov, oziroma komponent z antioksidativno močjo. Poleg antioksidativnega učinka ima tudi protivnetni učinek in je tako edini izdelek na slovenskem tržišču z obema učinkoma v eni komponenti.

Karotenoidi
Karotenoidi so naravni pigmenti, ki se nahajajo v rastlinah in živalih in jim dajejo značilno barvo. Delimo jih na karotene in ksantofile. V strukturi so omenjeni le najpomembnejši karotenoidi, oziroma prej bi rekli najbolj poznani karotenoidi. V naravi je preko 700 različnih karotenoidov z izjemnimi funkcijami, ki morda še niso bile vse odkrite. Med njimi je tudi astaksatin, ki spada v skupino ksantofilov. Karotenoidi se med seboj razlikujejo po sestavi in pozitivnih učinkih, ki jih imajo na človeka in živali.
Sportsan lahko kupite v spletni trgovini zravozame.si.

Za razliko od beta karotena ima astaksantin na koncu molekul hidroksilne skupine. Le to mu omogoča več koristnih antioksidativnih funkcij za človeka! V primerjavi z ostalimi ksantofili ima astaksantin na koncu molekule več hidroksilnih skupin, kar mu omogoča najmočnejše delovanje pri borbi s prostimi radikali. Sportasan® ima zaradi večjega števila hidroksilnih skupin na koncu molekul največji antioksidativni učinek in nasplošno več pozitivnih zdravilnih učinkov pri ljudeh in živalih od ostalih karotenoidov. Od tu tudi njegovo ime 'KRALJ KAROTENOIDOV'. Prehransko dopolnilo Sportasan lahko preizkusite tudi sami!

Prijave na nagradno igro ''Učvrstite svoje telo so zaključene, imena srečnih nagrajencev pa bodo objavljenja v kratkem.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479