Moskisvet.com
Natalya Trukhina - 5

Fit

Seksi? Ona je s seboj nadvse zadovoljna!

N.J.
26. 06. 2015 08.50
70

Pri 14 letih se je lotila bodybuildinga, takrat pa se ji niti približno ni sanjalo, da bo nekega dne zaslovela kot najmočnejša ženska na svetu. Temnolasa Rusinja Natalya Trukhina je s svojimi mogočnimi mišicami prava atrakcija, kar pa je najpomembneje, s svojim telesom je zadovoljna tudi sama.

Natalya Trukhina - 5
Natalya Trukhina - 5 FOTO: YouTube
Natalya je stara komaj 23 let, pa že velja za eno najmočnejših žensk na svetu. Na spletu redno objavlja svoje videoposnetke, na katerih razkazuje svoje mišice, a ni vse le v videzu: prejela je že številne nagrade, od svetovnih rekordov v dviganju uteži, številnih zlatih tekmovanj na tekmovanjih, poleg tega pa so jo okronali že z nazivom najmočnejše ženske na svetu.

Natalya Trukhina - 10
Natalya Trukhina - 10 FOTO: YouTube

Ko se je lotila treningov pri 14 letih, je bojda tehtala le 40 kilogramov. Še ne deset let kasneje pri višini 168 centimetrov tehta 92 kilogramov. Obseg njenega bicepsa je 45 centimetrov, stegna pa 72 centimetrov. Mišičnjakinja lahko dvigne tri povprečno težke moške, ki skupaj tehtajo 240 kilogramov (mrtvi dvig), medtem ko je njen 'bench press' 170 kilogramov.

"Kamor grem, me vsi gledajo. Verjetno bi se lažje sprehajali nezemljani kot jaz. A sem se navadila na to. Običajno so odzivi ljudi pozitivni, želijo se tudi fotografirati z mano," je povedala za tuje medije. Kar se njene prihodnosti tiče, pravi, da razmišlja o odhodu v tujino. Priznava, da vse te 'bunkaste' mišice niso le plod trdega dela, temveč si pomaga tudi z rastnimi hormoni, steroidi. Kot je še pojasnila, si je v resničnem življenju nihče 'privošči' na nesramen način, jo kritizira ali se ji posmehuje, medtem ko ima na internetu menda cel kup 'sovražnikov'. Nekateri ji čestitajo za trdo delo, drugi pljuvajo.

Lansko leto je postala svetovna prvakinja v dviganju uteži, prvakinja v bench pressu (pri čemer je postavila tudi svetovni ženski rekord), je aktualna evropska prvakinja v bench pressu in v mrtvem dvigu. Pred tekmovanju zaužije po 150–200 mg primobolana ali testosterona propionata in 20 mg oxandrolona na dan treninga. "Uživala sem rastne hormone, inzulin in peptide, a sem ugotovila, da to ni zame," je dejala.
 

KOMENTARJI (70)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369