Moskisvet.com
Porsche 911 GT3 Cup - 8

Zdrav in v formi

Porsche izdelan po meri otrok

A.M.
18. 07. 2013 08.15
6

… so porekli nemški inženirji in izdelali Porscheja za drobiž. Tih, varčen, kompakten, okolju prijazen in atraktiven.

Pri Porscheju so zavihali rokave, zvarili kakovostno šasijo, športni sedež in volanski obroč, dirkalne pnevmatike in karoserija v strupeni oranžni barvi. Enosedi ’športnik’ tehta pičlih 25 kilogramov, v dolžino pa meri poldrugi meter.

Nizka teža in kompaktne mere zagotavljajo, da boste svojega Porscheja parkirali na še tako ozka parkirna mesta, še bolj razveseljivo pa je dejstvo, da atraktivni oranžni bolid ne potrebuje goriva! Pogon zagotavljajo voznikove nožice, ki poganjajo pedala – ekološko, varčno in okolju prijazno, za gorivo pa zadostuje kakšen osvežilni napitek in sendvič s posebno.

Vsak kompromis zahteva določeno žrtev in nič drugače ni z malim Porschejem – voznik ne sme tehtati več kot 50 kilogramov. Če se vam po denarnici slučajno ’valja’ 700 evrov, lahko zdrav in stilistično nesporen način rekreacije privoščite svojim potomcem. Naj se vsaj oni vozijo s Porschejem, če se ’ata’ ne more.

Porsche gokart
Porsche gokart FOTO: Arhiv proizvajalca


Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497