Moskisvet.com
Nekadilci bodo kmalu lahko uživali na plažah brez cigarentega dima in ogorkov!

Zdrav in v formi

Pri 'sosedih' bodo prepovedali kajenje na določenih plažah

K.Š.
02. 08. 2011 20.41
0

Naslednji konec tedna bo na plaži letovišča Bibione začela veljati prepoved kajenja. Pol kilometra plaže bo tako namenjene le tistim, ki ne kadijo oziroma tistim, ki bodo na plaži zdržali brez cigarete.

Nekadilci bodo kmalu lahko uživali na plažah brez cigarentega dima in ogorkov!
Nekadilci bodo kmalu lahko uživali na plažah brez cigarentega dima in ogorkov! FOTO:

Za kadilce se hudi časi nadaljujejo, lahko bi rekli celo stopnjujejo. Če si ne morejo več privoščiti cigarete v kakšnem lokalu, hotelu ali v diskoteki, si lahko vseeno privoščijo kakšen dim za mizami lokalov na prostem in seveda tudi na plažah.
V sosednji Italiji pa so se odločili, da bodo uredili prvo plažo, namenjeno izključno nekadilcem. Kdor si bo pod vročim soncem prižgal cigareto, bo plačal mastno kazen!
Sicer bo cona, prepovedana kadilcem, dolga le dobrih 500 metrov, vendar je to očitno le začetek. Uradniki občine San Michele al Tagliamento upajo, da bodo na ta način rešili tudi problem onesnaževanja. Lepe peščene plaže so namreč polne precej ogabnih cigaret, ki štrlijo iz zlate mivke.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497