Moskisvet.com
partnerja pod prho

Zdrav in v formi

Odlične ideje za fantastičen seks

S.C.
01. 08. 2013 07.39
7

Se je tudi v vajino spalnico naselila rutina? Je zaporedje korakov od poljuba do orgazma vedno enako? Nimata nobenih igračk, s katerimi bi popestrila vajin seks, ali pa vama je nerodno v trgovino z erotičnimi pripomočki? Le malce iznajdljivosti je potrebno, da se bo postelja spet tresla tako kot je treba, še boljša novica pa je ta, da imate vse rekvizite že doma.

Kot vemo, je lahko vsaka stvar večnamenska in tako lahko tudi pri seksu uporabimo številne pripomočke, ki jih imamo čisto vsi doma, a nam zaenkrat služijo za popolnoma druge stvari. Poglejmo le nekaj tistih, ki lahko rešijo vaše seksualno življenje.

Seks
Seks FOTO: iStockphoto

Šali in kravate

Čeprav v trgovinah z erotičnimi pripomočki prodajajo preveze za oči, je nakup le teh popolnoma nepotreben, doma jih imate namreč cel kup. "Prevežite ji oči s svilenim šalom," priporoča Rachel Venning, ena od avtoric knjige Moregasm: Babeland’s Guide to Mind-Blowing Sex, medtem ko Jordan LaRousse in Samantha Sade, autorici knjige Nice Girls, Naughty Sex, svetujeta, da šal ali kravato izkoristite tako, da ji zvežete roke. Ali ona vam. Tovrstne poredne igrice so tako ali tako od izida ’trojčka’ Petdeset odtenkov sive, teme in svobode izjemno priljubljene.

Tuš

Tisti, ki ste že seksali pod tušem, veste, o čem je govora, ostali pa morate nujno poskusiti. "Tuš je odlična igračka za začetnike," trdita zakonca Victoria Zrdok Wilson in John Wilson, avtorja knjige The 30-Day Sex Solution. Bolj ali manj intenziven curek ter primerna temperatura vode sta izjemna kombinacija za stimulacijo ščegetavčka. Kaj pa ste mislili, da ženske počnejo, ko se tuširajo!? Sedaj ji lahko pomagate, prav tako pa se s curkom lahko medsebojno masirata.

Mobilni telefon

Mobilnikov že lep čas ne uporabljamo več samo za klicanje in pošiljanje sporočil, pač pa nam na vse mogoče načine olajšujejo življenje, med drugim lahko postanejo tudi izvirna seksualna igračka. S tem seveda ne mislimo, da si ali ji ga kam ’tlačite’, pač pa obstajajo aplikacije, s katerimi si lahko popestrita seksualno življenje. Recimo tista, ki vas vsak dan preseneti z novim predlogom, kateri položaj lahko poskusita, ta pa je tudi podrobno opisan, ali pa tista, ki mobilnik pretvori v vibrator z različno intenzivnimi vibracijami – v tem primeru ga ne preizkušajte na goli koži. Tovrstnih aplikacij je malo morje, izberite tisto, ki se vam zdi najbolj zanimiva; glede na to, da ima že skoraj vsak telefon vgrajen fotoaparat, pa se med seksom lahko fotografirata ali snemata. Ali pa si seksi fotografije pošiljata, kadar nista skupaj, to vaju bo še bolj podžgalo. Kaj pa še bi se šla seks preko telefona? Uporabita domišljijo.

Seks pod tušem
Seks pod tušem FOTO: Twitter

Pralni stroj

Pranje perila vsekakor ni ravno najljubše gospodinjsko opravilo za predstavnike moškega spola, če pa boste preizkusili čare seksa na pralnem stroju, si boste želeli, da bi prali trikrat na dan. "Morda se vam takšna stimulacija zdi staromodna, a vas nič ne stane, če poskusite. Presenečeni boste," pove Rachel Venning.

Ogledalo

Ogledalo je odlično sredstvo za mentalno stimulacijo, ki bo vaše spolno življenje naredilo naravnost razburljivo. Venningova svetuje, da pred veliko ogledalo postavite stol, sedete nanj, ona pa na vas. Medtem ko se dotikata, poljubljata, masirata in seksata, se opazujta. Fantastično!

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497