Moskisvet.com
Drew

Fit

Nemogoče je mogoče!

U.K.
08. 10. 2012 14.14
63

Fitnes trener Drew Manning se je odločil za res izjemen eksperiment in dokazal, da se da s trdno voljo doseči neverjetno.

Drew se je namreč načrtno zredil za 31 kilogramov (v približno pol leta) in jih nato približno v sedmih mesecih 'izgubil'.

Drew je že od nekdaj navdušen nad fitnesom in o predebelih ljudeh je imel zmeraj negativno mnenje. „Verjel sem, da ljudje uporabljajo genetske izgovore, da prepričajo sami sebe, da se nekaj ne da. Če sem iskren, sem verjel, da so debeli ljudje pač leni. Ali živiš zdravo ali pač ne,“ je po koncu eksperimenta dejal trener.

2. teden
2. teden FOTO: osebni arhiv

Vendar je že pred začetkom poskusa začel premišljevati drugače. Želel se je osebno spoznati s težavami svojih klientov, ki bi radi shujšali. Začel je jesti hitro hrano in nehal telovaditi ter se v šestih mesecih zredil iz 87 na 118 kilogramov.

Njegova žena, prav tako fitnes trenerka, je dejala, da je opažala velike spremembe na njem. Predvsem iz psihičnega stališča, saj je izgubljal samozavest.
„Postajal je len in brezvoljen.“

Drew je dejal, da ni mogel verjeti, kako je to vplivalo na njegovo psiho, kljub temu da je vedel, da gre za eksperiment. Ko se je končno vrnil v telovadnico, je moral začeti znova.

„Bilo me je sram, ko sem moral delati sklece na kolenih. A najtežje je bilo znova izdelovati celoten načrt. Kako in kaj jesti ter kako in koliko telovaditi. Gre za mentalne in čustvene težave. Takrat sem se res zavedel, da so resnične.“

Seveda so mnogi zdravniki kritizirali njegov poskus, saj je tako hitra pridobitev telesne teže v resnici zelo nevarna. A Drew je dejal, da ničesar ne obžaluje in da je s tem postal boljši človek in trener. In to navkljub odvisnosti od sladkih pijač (ko jih je nehal piti, je doživljal hude glavobole) in želje po hitri hrani. Priznal je, da je bilo njegovo delo lažje od njegovih klientov, a zdaj razume, kako se počutijo in upa, da bodo šli po njegovih stopinjah.

Oglejte si fotografije, ki jih je tedensko posnel Drew, medtem ko je 30 tednov hujšal, in ki odlično predstavijo celotno zgodbo. Po drugi strani pa povedo tudi, kaj se da storiti že v pol leta.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (63)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470