Moskisvet.com
Fetiš

Fit

Končno razkrito, kakšnega seksa si želijo!

S.C.
06. 01. 2015 08.24
4

Misli in želje je težko nadzorovati. Predvsem, če so te sladke in malce poredne, se lahko hitro in celo z užitkom prepustimo sanjarjenju. Vsak izmed nas ima svoje seksualne fantazije; nekatere sicer niso nič posebnega, spet za druge je bolje, da jih svoji dragi ne zaupamo, če že vnaprej vemo, da s tem razmerju prej škodujemo kot koristimo.

S seksualnimi fantazijami ni nič narobe, četudi so še tako pokvarjene. Vsak izmed nas je zagotovo kdaj sanjaril o seksu na javnem mestu, seksu z dvema brhkima lepotičkama, seksu z neznanko … Nekatere smo uresničili, spet druge žal (ali na srečo) ne bomo nikoli. Predvsem tisti, ki ste v resni zvezi ali celo poročeni in je vaša boljša polovica zelo zadržana, raje sanje o seksu z več ženskami zadržite zase, sicer se, kot vemo, ne bo dobro končalo. Kakorkoli, tako ženske kot moški imamo domišljijo brez meja, svoje želje in potrebe ter bolj ali manj poredne fantazije, o katerih težko govorimo na glas, predvsem v družbi, kjer bi si lahko to napačno razlagali. Nedavno pa so na Univerzi Montreal v Kanadi naredili obsežno raziskavo, ki je postregla z nadvse zanimivimi rezultati. V študijo je bilo vključenih 1.517 odraslih, tako žensk kot moških, vsi pa so določene fantazije ocenili od 1 do 7, pri čemer je 1 pomenila popolno nezainteresiranost, 7 pa maksimalno zainteresiranost za določeno fantazijo. Ker je bila anketa anonimna, so vsi brez težav priznali, o čem pogosto ali občasno sanjarijo, čeprav v nasprotnem primeru ne bi nikoli. Vas zanima, koliko žensk in koliko moških ima podobne fantazije kot vi? Rezultate si lahko ogledate v tabeli.

Fantazije
Fantazije FOTO:
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376