Moskisvet.com
seks za ocene - 2

Zdrav in v formi

Kateri je najboljši dan za seks?

S.C.
10. 09. 2012 21.12
1

Britanski znanstveniki trdijo, da je najboljša kombinacija hormonov za užitek med rjuhami sredi tedna. Vas zanima, zakaj?

Seks
Seks FOTO: iStockphoto

Rezultati raziskave na London School of Economics so razkrili, da je četrtek zjutraj najbolj idealen čas za posteljne užitke. Takrat naj bi bila namreč naravna raven kortizola, hormona, ki pospešuje izločanje ostalih spolnih hormonov, najvišja, in je lahko tudi seks najbolj vroč. Sicer pa je tudi raven testosterona pri moških in estrogena pri ženskah v jutranjih uricah najvišja, tako da jih le izkoristite.

Kar pa se ostalih dni tiče, znanstveniki pravijo, da je za iskanje prave ljubezni najbolj primerna sreda, ko se iz čisto nedolžnih zmenkov lahko razvije prava ljubezen, torek pa je dan, ki ga je najbolje izkoristiti za druženje s prijatelji. Če se boste tega držali, boste lažje preživeli še tako stresen teden. Sicer pa ne glede na rezultate raziskave poskrbite, da boste v seksu uživali v katerem koli času dneva ali tedna.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497