Moskisvet.com
seksi - 3

Fit

Je v postelji bolj izkušena od vas? Ni panike!

S.C.
06. 02. 2015 08.14
4

Moški načeloma raje vidijo, da je imela njihova najdražja v postelji čim manj ljubimcev, saj želijo, da so ravno oni tisti, ki bi ji razkrili vse čare intimnosti. Kako pa se odzvati, če je ona med rjuhami že prava 'veteranka', vi pa ste še zeleni?

Par - 4
Par - 4 FOTO: Profimedia

Če bi bilo možno, bi vsak moški najraje imel za življenjsko sopotnico devico, katere se pred njim še nihče ni niti dotaknil. A ker je v današnjem času to skoraj nemogoče, se velikokrat zgodi celo, da je ženska tista, ki je imela več ljubimcev in je z drugimi odkrivala vse čare seksa, celo tiste, za katere vi še slišali niste. Ko se moški znajde v takšni situaciji, lahko to močno vpliva na njegovo samozavest, saj se boji, da svoje bolj izkušene ljubezni ne bi znal zadovoljiti. A brez skrbi, če se to dogaja tudi vam, lahko poskusite naslednje ter ji dokažete, da niste od včeraj.

Ženska v nogavicah - 4
Ženska v nogavicah - 4 FOTO: Pinterest

Izpilite določeno tehniko in jo očarajte

Če verjamete, da je seks kot partija kart, potem zagotovo veste, kako pomembno je imeti 'asa v rokavu'. Da poenostavimo, v kolikor boste do popolnosti izpilili določeno tehniko ali položaj, v katerem se počutite najbolj samozavestno, se boste lažje sprostili in jo tako tudi očarali. Morda bi bilo najbolje, da se o seksu odkrito pogovarjata, še preden preideta k praktičnemu delu. Seveda ji ni potrebno priznati, da vas je strah, ker nimate skoraj nobenih izkušenj. Če jo boste poslušali, boste že razbrali, kaj ji prija in se v tem skušajte izkazati. Toda nikar nenehno ne vztrajajte pri enem in istem, učite se vedno novih spretnosti, sicer se bo hitro naveličala. Nikar se ne bojte poskusiti nečesa novega!

Nastopite samozavestno

Zapomnite si, da imajo ženske rade moške, ki 'dajo' nekaj nase in so v dobri fizični pripravljenosti, zato poskrbite, da boste vedno negovani in aktivni, posledično se boste namreč bolje počutili in se vam bo okrepila samozavest. Če boste namreč pristopili samozavestno, ne bo niti opazila, da so njene prsi šele druge, ki jih dejansko gnetete, pazite le, da ne boste preveč agresivni ali celo samovščeni.

Dotikajte se jo z občutkom

Kljub temu, da bi njene bujne obline najraje zgrabili in jih strastno gnetli, morate vedeti, da so ženske večinoma nežna in občutljiva bitja, zato previdno z njimi. Resda imajo nekatere rade bolj grobo akcijo, a bolje se je prej prepričati kot zafrkniti že na začetku. Da se v postelji ne boste počutili kot slon v trgovini s porcelanom, začnite torej počasi in nežno ter stopnjujte moč dotikov glede na njene odzive. Glejte le, da boste znali ločiti med kriki užitka in kriki bolečine.

Prisluhnite njenim željam in potrebam

Ženske se pogosto pritožujejo, da moški poskrbijo le, da 'pride' njim, one pa ostanejo nezadovoljene in posledično nezadovoljne. Tu lahko še enkrat omenimo, kako pomembna je odkrita komunikacija glede seksa, saj boste na ta način spoznali želje svoje partnerke in ne boste drezali tam, kjer ji res ne paše. Tudi če si denimo vi izjemno želite analnega seksa, ona pa se ga brani z vsemi štirimi, ne silite vanjo, sčasoma si bo menda premislila, ko bo odkrila, kako nežen in pozoren ljubimec ste.
 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369