Moskisvet.com
Če jo boste redno spolno zadovoljevali, bo postala od vas odvisna

Zdrav in v formi

Kako jo zadovoljiti že prvič

S.C.
30. 07. 2013 07.39
11

Zelo redko se zgodi, da je prvi seks z novo izbranko božanski, vrhunski, skratka ’oh in sploh’. Največkrat je tako, da je razočaran bodisi se en bodisi drug, ali pa je ’podvig’ celo za oba popolna polomija. Ljudje smo namreč različni in tako imamo tudi v postelji različne želje in pričakovanja, kar pomeni, da šele kombinacija ’vaje’ in odkrite komunikacije naredi svoje, torej poskrbi, da se partnerja tudi v seksualnem smislu spoznata in si nudita obojestransko zadovoljstvo. Seveda pa se takšnim in drugačnim neprijetnostim med prvim seksom lahko izognete, kako, pa svetuje seksualna terapevtka Tracey Cox.

Se vam je že zgodilo, da se je v vaši postelji znašla ženska, ki je dala vse štiri od sebe in čakala, da ’opravite’? Ali pa takšna, ki je zavijala z očmi, ne glede na to, kako selo ste se jo trudili zadovoljiti?

Če jo boste redno spolno zadovoljevali, bo postala od vas odvisna
Če jo boste redno spolno zadovoljevali, bo postala od vas odvisna FOTO: iStockphoto

Podobne situacije niso nobena redkost, saj se v seksualnem smislu še ne poznata in torej ne moreta vedeti, kaj komu paše, razen če o tem prej na dolgo in široko razpravljata, pa še takrat se lahko kaj zalomi. A kot vemo je mnogim predstavnicam nežnejšega spola že takoj na začetku nerodno jasno in glasno izraziti svoje želje in potrebe, zato pač dedci ne morejo vedeti, kje ’poprijeti’. Da bi bilo tovrstnih nelagodnih pripetljajev čim manj, je britanska seksualna terapevtka Tracey Cox za Daily Mail povzela rezultate obsežne raziskave, v kateri so ženske spraševali, kaj od moškega pričakujejo med prvim seksom.

Pokažite svoje ’oralne’ veščine

Ker je nekako splošno znano, da je predigra za ženske zlata vredna, ni presenetilo dejstvo, da se je na vrhu seznama želja znašel oralni seks. Če jo torej želite popolnoma ’zrajcati’, malce več časa kot sicer posvetite njeni ’muci’ še preden se začne prava akcija. A ker lahko tudi z oralnim seksom brcnete v temo in si torej naredite več škode kot koristi, si TUKAJ preberite, kako jo z jezičkom zadovoljiti tam spodaj, da bo kričala od užitka.

Naučite se razbrati namige

Poleg vaših oralnih veščin ženske pričakujejo, da boste znali razbrati njene prikrite namige. Čeprav je to čisto preveč zapleteno, se splača potruditi, saj si na začetku preprosto ne upajo direktno povedati, kaj bi rade. Da pa vam olajšamo zadevo, si lahko TUKAJ preberete, kako ugotoviti, kdaj zares uživa v seksu.

Ne pretiravajte z menjavanjem poz

Moški pogosto v želji, da se izkažejo kot najboljši ljubimci, kar jih je grelo njeno posteljo, pretiravajo. Želijo pokazati vse svoje zmožnosti in sposobnosti, jo premetavajo malo gor, malo dol, pa levo in desno, pa od zadaj in še stoje, morda še na kuhinjskem pultu pa na jedilni mizi, pralnem stroju … Hej, umirite konje! V takšnem primeru se lahko oba hitro utrudita in niti ne moreta maksimalno izkoristiti prednosti določene poze, saj že hitite k drugi. To jo bo naredilo živčno, zato bo nesproščena in posledično tudi nezadovoljena. Raje za začetek izmenjajta tri ali štiri položaje, pa se v teh izkažite, morda malo menjavajte tempo in sledite njenim vzdihom užitka.

Ne pozabite na kompliment

Vsak se bolje počuti, če od nekoga prejme pohvalo oziroma kompliment, predvsem če je ta s strani ljubljene osebe. Ženske so pa sploh še toliko bolj dovzetne za tovrstne poklone, mnoge so namreč zaradi določenih telesnih značilnosti močno obremenjene, zaradi česar se nikakor ne morejo sprostiti pred partnerjem. In če ji boste le malo dvignili samozavest, boste nad odzivom šokirani. Toda nikar se ne poslužujte komplimentov v stilu ’Mala, ti si tako ...’, ampak raje pohvalite njen videz, torej ritko, prsi, obraz, oči … Povejte ji, da je noro seksi, saj če bo dobila vtis, da vam kar koli na njej ni všeč, lahko pozabite na ’naslednjič’.

seksi par
seksi par FOTO: iStockphoto

Po seksu nikar ne zaspite

Mnoge raziskave so razkrile, da moški zelo radi zadremajo takoj ko ’izpraznijo mošnjo’. Napaka! In če to storite prvič, je napaka lahko celo usodna. Ženske na splošno od svojega dragega pričakujejo, da jih bo po seksu še malce stisnil k sebi. Če se boste namreč vrgli na bok in zasmrčali, se bo vsaj prvič počutila kot bi bila izkoriščena, torej kot da ste od nje dobili kar ste želeli, zdaj pa naj vas pusti na miru. Tako jo raje še malce božajte, poljubljajte, objemite jo in ji še dodaten nasmešek pričarajte še s kakšnim komplimentom. In zelo zelo kmalu si lahko obetate ponovni ogenj med rjuhami.

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492