Moskisvet.com
Zahia Dehar - 2

Fit

Zato moški plačujejo za seks!

N.J.
19. 01. 2015 08.08
34

Ste se kdaj vprašali, kaj je tisto, kar številne moške žene, da pri vsej ponudbi za zastonj seks, ki je na trgu (beri: v lokalih, klubih, pa tudi kar tako), včasih raje plačajo za seks? Tukaj je nekaj iskrenih odgovorov ...

prostitutka - 4
prostitutka - 4 FOTO:

V ZDA so opravili raziskavo, v kateri so ugotavljali, kakšne so spolne navade. Medtem ko je prostitutki za seks plačalo okoli 15 odstotkov Američanov, je v Veliki Britaniji to storilo okoli 10 odstotkov. Seksualna terapevtka Susan Janice je moškim s to spolno izkušnjo zastavila vprašanje, kakršnega bi postavila skoraj vsaka ženska: Zakaj? Razlogi so bili precej preprosti ...

Zahia Dehar - 2
Zahia Dehar - 2 FOTO: Profimedia
1. Želim seksati s privlačno žensko

Eden izmed anketiranih je menda odgovoril, da je bila prostitutka pravzaprav najlepša ženska, s katero je kadarkoli seksal. Žalostno ali ne, ta odgovor je bil na vrhu lestvice najpogostejših na vprašanje 'Zakaj?'. Številni moški, ki so plačali za seks, imajo zgrajeno kariero, so lepega in urejenega videza, večina pa jih je priznala, da je najpreprostejši način, da seksajo z lepotico, pač ta, da plačajo prostitutko.

2. Želim, da me nekdo obvladuje

Čeprav večinoma moški želimo, da partnerka v seksu uživa, je tista prava želja pač ta, da potešimo svoje potrebe. Pri seksu s prostitutko gre za to, da plačaš storitev in ona te mora zadovoljiti. Ni čustev, ni prerekanj, ni vprašanj ... »Plačal sem in ni mi treba skrbeti zanjo,« je najbolj poenostavljena interpretacija drugega najpogostejšega razloga. Poleg tega pa ženska, ki ji za seks plačaš, resnično stori, kar jo prosiš, ne da bi ti bilo nerodno za to prositi. In razni fetiši tako postanejo resničnost.

3. Ni treba, da ostane zgolj pri fantazijah

Nekaterim je všeč eksperimentiranje. Zakaj bi morale določene želje ostati neizpolnjene?! Ko ženski plačaš za seks, računaš, da bo izpolnila želje. Prostitutke redko kaj preseneti. Če stranka zahteva analni seks, bo to ponudila, če bo stranka želela oralno, bo to storila ... od domin do ponižnih suženj – za denar dobiš vse.

4. Najhitrejša pot do seksa je ...

... če zanj plačaš! Lahko si izbereš takšno, kakršno si želiš – temno, svetlo, gladko ali kosmato, brez obveznosti – no, razen te, da pač plačaš. Ampak saj je v trgovini tudi tako.

5. Beg od težav 

Včasih si kdo zaželi golega seksa, brez pretvarjanj, da si na smrt zaljubljen. Ko plačaš za seks, ni treba nikomur dati  telefonske številke, ni se treba obremenjevati, ali vas te želela zdaj vsak dan videti ... Plačaš, seksaš, greš in to je to. Ta razlog so navedli predvsem moški, ki se jim je že večkrat zgodilo, da jih dekle po prvem zmenku ni več nehalo klicati, čeprav so ji dali jasno vedeti, da je bil prvi zmenek tudi zadnji. Je to res tako težko razumeti?! Vsekakor ni lepšega od pristnega in ljubezni polnega odnosa. A če vas doma nihče ne čaka ... zakaj pa ne? Le na zaščito pazite!

prostitutka - 3
prostitutka - 3 FOTO:
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376