Moskisvet.com
Boštjan Romih in Lara - Poroka

Fit

Bodi pravi moški, pojdi na kolena!

N.J.
12. 12. 2014 08.13
0

Zaroka je absolutno nekaj najlepšega, romantičnega, intimnega. A kaj, ko za seboj povleče ta 'strašni dogodek' – poroko! Šalo na stran, poroka je v resnici nekaj, ob čemer vsakemu moškemu, ali to prizna ali ne, zrasejo peruti. Nenazadnje s tem širnemu svetu pokaže, da je osvojil žensko, in to za vedno, da je pogumen in da ima, po domače povedano, jajca.

Boštjan Romih in Lara - Poroka
Boštjan Romih in Lara - Poroka FOTO: osebni arhiv
Klikni na povezavo na dnu strani in se prijavi!
Je sploh lahko kaj lepšega od tega, da moški osreči svojo najdražjo? Da ji iskreno izpove čustva in ji pokaže, kako veliko mu pomeni in da si želi z njo v prihodnje deliti vse lepe in slabe trenutke? Na POP TV prihaja romantična oddaja Popolna poroka, v kateri bomo najboljšemu izmed šestih prijavljenih parov uresničili željo – organizirali bomo nepozabno poroko! Najbolj popularen slovenski par bo iskal priljubljen TV in radijski voditelj Boštjan Romih, s katerim smo spregovorili nekaj besed o teh netipičnih moških temah, o zaroki, fantovščini oziroma dekliščini in poroki.

Boštjan Romih (Popolna poroka)
Boštjan Romih (Popolna poroka) FOTO: Za POP TV Dejan Nikolić
Popolna poroka, lepo se sliši. A pri marsikomu se vse skupaj ustavi, že ko samo pomisli na zaročni prstan, za katerega nekako velja, da mora biti drag.

Zaročni prstan iz žlahtne kovine nikakor ni pogoj za zaroko. Če nekdo iskreno izreče besede, da je prišel čas, da bi rad ta odnos poglobil oziroma ga zapečatil, praznoval ljubezen na ta način, da se poročita, se mi zdi to nekaj zelo lepega in globokega. Takrat se pričakuje od človeka, da bo izpovedal nekaj najglobljih čustev, in ga ni človeka, ki bi ob besedah snubitve postal ravnodušen. Zato priporočam, da se fantje opogumijo, gredo na kolena, pripravijo take okoliščine, da bo zaroka nekaj posebnega, da bo punca res presenečena. Ali pa obratno. Če bi punca njega zaprosila – zakaj pa ne?

Da bi ženska zasnubila?

Ja, nekako mislim, da če bi fant to rekel punci, bo težje rekla ne. Če bo punca rekla fantu, pa ... No, čeprav bi rad videl junaka, ki bi rekel: 'Ne, draga, ni še čas za to' ... (smeh)

V oddaji Popolna poroka bomo spoznavali pare, eden pa bo za nagrado prejel organizacijo popolne poroke. Česa se najbolj veseliš?

Veselim se dobrega vzdušja, ljubezenskega vzdušja. Veselim se, ker bo oddaja širila ljubezen, in upam, da se bodo ljudje ob tej oddaji spomnili svoje poroke ali pa se morda navdušili za poroko, ta velik korak. Veselim se predvsem širjenja pozitivnih čustev. Bo popolnoma nov izziv.

Ali popolna poroka dejansko obstaja?

Obstaja. Vsak drobec energije, ki ga nameniš poroki, se na tisti dan obrestuje. Če se lahko tisti dan prepustiš, da se stvari dogajajo, tako kot si jih načrtoval, in res uživaš v tistem lepem trenutku, potem je poroka lahko popolna. Predvsem pa ne smeš pozabiti, zaradi koga in zaradi česa si sploh tam. In ko pogledaš svojo ljubljeno osebo, se zaveš, pred kakšnim korakom si, se zaveš tudi veličine tega dogodka.

Kaj poroka pomeni za par?

Ne smeš računati na to, da se bo nekaj, s čimer nisi zadovoljen, s poroko spremenilo. Načeloma mora biti tako, da ko se imaš lepo, želiš, da tako tudi ostane. In to s poroko zapečatiš. Ne gre pa za prelom v drugo smer. Če prej nekaj ni šlo v pravo smer, se s poroko ta smer ne bo spremenila.

Boštjan Romih in Metka Albreht (Popolna poroka)
Boštjan Romih in Metka Albreht (Popolna poroka) FOTO: POP TV
Se pa zakonski stan v nečem le razlikuje od tega, da si z nekom v zvezi?

Nekaj se le spremeni .. . Jaz sem se poročil pri 26, 27 letih in sem se kljub vsemu za tista leta počutil zelo mladega in mi je bilo nenavadno, če je Lara rekla: 'To je moj mož'. In tudi meni je bilo nenavadno reči 'žena'. Je pa res, da to besedo izgovarjaš z nekim popolnoma drugim tonom. Gre za drug življenjski kontekst in v resnici si ob izgovarjanju te besede zelo ponosen.

Splošno velja, da se ženske pred poroko prelevijo v zmaje. Je bilo tudi pri vama kaj podobnega?

Ni bilo in niti ni bilo posebnih presenečenj. Posvetila sva temu eno leto življenja in na koncu je bilo vse tako, kot sva želela. Predvsem sva bila sproščena in je bilo zabavno.

Kako pa fantovščina in dekliščina? Je bilo kaj obžalovanj naslednji dan?

Jaz za klasično fantovščino nisem bil. Zato sem povabil nekaj prijateljev za vikend na morje in smo tam lovili ribe, si pekli, se smejali. Nisem za nobene križe, pijančevanje in negativne posledice, da se naslednje jutro zbudiš ne vem kje pobrit ... Nisem take vrste človek, in to mi niti ni odgovarjalo. Lara je imela malce bolj zabavno dekliščino, a še vedno ni bilo nobenih ekscesnih stvari. A če nekdo živi raje bolj na robu, če mu to ustreza, potem naj si naredi tako fantovščino, dekliščino, kot mu paše in da si jo bo zapomnil.

zaroka - 1
zaroka - 1 FOTO:
Pari se vse redkeje odločajo za poroko, predvsem iz finančnih razlogov.

Če je stiska, je težko biti pameten. Tudi midva nisva bila tedaj pretirano pri denarju, pa sva postrgala na kupček in izpeljala poroko, tako kot sva hotela, še vedno pa je v smislu organizacije tako, da si veliko stvari lahko pričaraš brez posebno velikih stroškov.
Nama so peli prijatelji iz pevskega zbora, v katerem sva se tudi spoznala. In ker so nama peli na poroki, je bil to en najlepših koncertov v mojem življenju. In bil je brezplačen. So prijatelji in bili so pripravljeni zapeti za naju.

Boštjan Romih (Popolna poroka)
Boštjan Romih (Popolna poroka) FOTO: Za POP TV Dejan Nikolić
Pri poroki se včasih zdi, da se vse vrti okoli izbire oblek. Kako je bilo pri vama?

Skupaj sva izbirala. Želela sva, da obleki skupaj predstavljata celoto. Vsak je imel svoje ideje, ampak sva iskala skupno rdečo nit, ki je bila dejansko rdeča. Tudi moja obleka je bila v rdeči barvi, vinsko rdeči, barvi refoška, saj sva se poročila na Primorskem. Tako dekleta kot fantje si želijo biti na tisti dan oblečeni tako, da se dobro počutijo. In treba je razumeti, da se nekdo na tisti dan odlično počuti, ko se obleče v princesko ali princa, nekdo drug pa v povsem preprosti obleki in mu to pomeni popolnoma dovolj. Ni vse nujno povezano z globino žepa, ampak pomembno je, da se človek na tisti dan zares dobro počuti v svoji obleki. To je še eden izmed kamenčkov, ki tvorijo mozaik popolne poroke.

Tudi vi sanjate o popolni poroki, a vam to pomeni preveliko finančno breme? Na POP TV prihaja romantična oddaja Popolna poroka, v kateri bomo najboljšemu izmed šestih prijavljenih parov uresničili željo – organizirali bomo nepozabno poroko!

Vragolije iz zakulisja najdete na Facebooku!

Želite sodelovati v oddaji in se potegovati za nepozabno poroko?
Ste prepričani, da poznate svojega partnerja? Poznate njegove skrivnosti, talente, vrednote? Sta skupaj zmagovalen tandem, ki si bo prislužil največ glasov gledalcev in strokovne komisije?

Prijavita se na spletni strani popolnaporoka.com!

Prijavnico lahko pošljete tudi po pošti na naslov:
Popolna poroka,
p. p. 777
1002 Ljubljana

Dodatne informacije lahko dobite na telefonski številki: 031 834 616

Prijavite se lahko od 9. 12. 2014 do 5. 1. 2015!

Nakupuj preko spleta
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376