Moskisvet.com
10 nenavadnih zdravil za mačka - 1

Fit

Veste, s čim preženete mačka in s čim ne?!

M.Č.
31. 12. 2014 08.16
9

Ne glede na to, če uživate v kozarcu alkoholne pijače, prav gotovo prav nič ne uživate, ko se zjutraj zbudite s posledicami prekrokane noči. Glavobola, utrujenosti in slabosti se v različnih delih sveta lotevajo popolnoma drugače. V fotogaleriji poglejte nekaj zdravil, ki so neučinkovita, spet druga pa preprosto neumna. Ne pozabite: prvo in najboljše 'zdravilo' je, da se pač izognete alkoholu v velikem loku.

Ne glede na to, če uživate v kozarcu alkoholne pijače, prav gotovo prav nič ne uživate, ko se zjutraj zbudite s posledicami prekrokane noči. Glavobola, utrujenosti in slabosti se v različnih delih sveta lotevajo popolnoma drugače. V fotogaleriji poglejte nekaj zdravil, ki so neučinkovita, spet druga pa preprosto neumna. Prvo in najboljše 'zdravilo' je, da se pač izognete alkoholu v velikem loku. Če to ne uspe, je pred vami še vsaj teh naslednjih devet možnosti.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369