Moskisvet.com
Sidoni Biemont - Adil Rami

Top 10

Seksi dekleta, ki padajo na denar

U.K.
15. 06. 2012 08.09
12

Najuspešnejši nogometaši imajo vse. Denar, slavo in predvsem noro seksi punce ali žene. Oglejte si nekaj najbolj vročih 'WAG-ic' v zgodovini tega športa.

Nogomet vsako leto privabi več tako imenovanega poslovnega denarja kot kateri koli drugi šport, saj praktično vsi takšni in drugačni proizvajalci vlagajo v reklame, povezane z nogometom. Igralci dobijo kar 250 milijonov dolarjev letno od pokroviteljev, kar 43 odstotkov tega denarja pa pobere deset najboljših igralcev. Seveda pa dobijo še letne plače od klubov, za katere nastopajo.

Po klubskem zaslužku je na prvem mestu še zmeraj David Beckham, ki dobi kar 46 milijonov dolarjev letno za igranje pri Los Angeles Galaxy. Na drugem mestu je Cristiano Ronaldo, ki zasluži 42 milijonov dolarjev, Lionel Messi je 'šele' na tretjem mestu z 39 milijoni letno, a zna kmalu skočiti na prvo mesto. Na četrtem mestu je Wayne Rooney, ki zasluži 24 milijonov dolarjev, na petem pa Kaka z 21 milijoni letno.

In ves ta uspeh pritegne seveda tudi ženske in dekleta, pa čeprav samo za kratek čas.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369