Moskisvet.com
Katy Perry

Top 10

Je ona najlepša na svetu?

U.K.
13. 06. 2012 13.36
8

Vsakih nekaj dni pride na plan nov seznam najbolj seksi žensk na svetu, ki ga izberejo internetni bralci. Okusi so pač različni, a spet smo izbrali deset deklet, ki so se v letu 2012 na teh seznamih znašle najpogosteje.

Če bi vprašali sto moških o tem, kaj jim je všeč na ženskah, bi razen nekaj očitnih odgovorov, kot so prsi, noge, ritka, dobili vsaj devetdeset različnih odgovorov. Nekateri imajo raje krajše lase pri ženski, drugi daljše. Spet eni imajo radi široke boke, velike zadnjice, drugi so bolj navdušeni nad suhljatimi postavami. Nekateri imajo radi svetlolaske, drugim barva las ni pomembna in tako naprej. V bistvu je odgovor preprost: moški pač imajo radi ženske in pika.

Po drugi strani pa bi verjetno, z natančno študijo, lahko ugotovili, kaj je všeč večini moškim in to ravno skozi tovrstne sezname, kjer lahko neposredno primerjajo ženske, za katere tako bralci kot bralke menijo, da so najlepše. Katera pa se vam zdi najlepša?

Oglejte si zvezdnico, ki ji je fant objavil gole fotografije!
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369