Moskisvet.com
Težave - 6

Top 10

Zakaj ženske to počnejo?!

N.J.
03. 12. 2014 13.44
15

Tako kot naj bi ženske odbijale recimo bele visoke nogavice na moškem med seksom in pretirano vsiljevanje jezika v usta, je tudi nekaj stvari, ki motijo nas, moške. Pred vami je 10 'zmagovalnih'.

Zmenek - 2
Zmenek - 2 FOTO: iStockphoto

Prižgane svečke, mehka in dišeča posteljnina, dekle vas čaka v postelji. Je sploh kaj, kar gre lahko narobe? Odgovor je: »Seveda!« Na spletni strani Woman's day so sestavili seznam 10 stvari, ki naj bi odganjale moške. Pa so zadeli taprave?

Malo za šalo, malo zares: Če tudi vas motijo te zadeve, pa ne veste, kako bi jih sporočili najdražji, ji 'pomotoma' pošljite tale članek ... Če morda članek bere kakšna ženska, pa naj ga prepošlje prijateljicam!

1. Pretiravanje z ličili
V porničih so seveda ženske namazane z vsemi možnimi 'žaubami', toda moškim so večinoma bolj všeč ženske, ki so naravne.

2. Seks ob dogovorjenih urah
Seksi sporočilce zmede vsakega moškega. Toda časovni okvirji v stilu 'Danes ob 20h bova seksala', pomenijo pritisk.

3. Seks pri ugasnjenih lučeh
Če se ženske rade igrajo igrico 'vidim, ne vidim', to za moške ne velja. Nič ni lepšega od pogleda na žensko, ki jo imaš rad ...

4. Zabadanje nohtov v hrbet
Mogoče je v kakšnih porničih videti, da je to seksi ... ampak ni! Boleče praskanje po hrbtu moškega prej zmede – raje imamo nežno božanje!

par
par FOTO: Profimedia

5. Hlinjenje orgazma
Ni hujše kršitve, kot je ta. Pretvarjanje, da smo nekaj dobro skuhali, čeprav nismo, pa da se vam da gledati nogomet z nami, ko se vam ne da, je super. Hlinjenje orgazma pa je nedopustno! Moški raje sliši, da ga dekle usmeri, da obdela na način, ki paše ...

6. Brez spodnjega perila
Vsake toliko je provokativno, neprestano skakanje brez perila pa zadevi odvzame ves pomen. Spodnje perilo (nekaterim je bolj všeč pikasto, drugim čipkasto, tretjim iz lateksa ...) je seksi. In pika.

7. Alkohol
Opivanje in nazadnje morda celo bruhanje ... Bljak, ne more biti bolj odvratno!

8. Otročje obnašanje
Moški smo radi zaščitniški, radi se počutimo pomembne ob ženski. Ampak pretiravanje s prošnjami za pomoč odvrača. Moški ni mamica, ki mora poskrbeti za vse ...

9. Narekovanje med seksom
Narekovanje tempa je OK. Narekovanje vrstnega reda pozicij ni toliko OK. Zakaj? Moški imamo praviloma (no, so izjeme) radi zadeve pod nadzorom. In nič ni lepšega od občutka, da vodiš svojo najdražjo. Tako kot pri plesu ... In če kakšna poza ni zaželena, naj ženska pokaže in pove. Čar je v odkrivanju in raziskovanju ...

10. Seks na prvem zmenku
O tem je bilo že veliko govora in ni pravila, ali je seks na prvem zmenku primeren ali ne. A v večini primerov dekle tako izpade preveč lahko, moški pa izpade prej neresen in nevreden resne zveze kot šarmanten. Kompromis: Seks vsaj na drugem zmenku!
 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376