Moskisvet.com
Mordhua

Tehnologija

Slovenska računalniška igra ruši vse pred seboj

A.P.
03. 05. 2019 08.03
2

Pisalo se je leto 2017, ko je slovenska računalniška igra Mordhau naznanila svoj prihod in pometla s ciljem na platformi za množično financiranje Kickstarter. Dobri dve leti kasneje pa srednjeveško obrvana igra ruši vse pred sabo in je trenutno najbolje prodajana računalniška igra na izjemno popularni igričarski platformi Steam!

29. aprila 2019 je izšla slovenska računalniška igra Mordhau Slovenca Marka Grguroviča, ki simulira srednjeveške boje z meči, gorjačami in loki. Potem ko je že leta 2017 na Kickstarterju napovedala velik uspeh, se danes prodaja kot vroče žemljice.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Prepričala je že 200 tisoč igričarjev in je trenutno najbolje prodajana igra na platformi Steam, ki je največja spletna trgovina z računalniškimi igrami na svetu z milijardo registriranimi računi! Večigralski Mordhau – ime izhaja iz nemškega načina mečevanja – ponuja krvavo bitko 64 vojakov in igralcu skuša pričarati karseda pristen občutek vihtenja srednjeveškega orožja. Po zraku letijo udi in šprica kri kot v Igri prestolov.

Najbolj brutalna pretepaška igra teče 11. krog
Preberi še
Najbolj brutalna pretepaška igra teče 11. krog

Naval na igro slovenskega podjetja Triternion je bil tako velik, da so imeli strežniki težave in so morali število sodelujočih za boljšo izkušnjo in višji ping, ki je pri tovrstnih igrah razlika med življenjem in digitalno smrtjo, oklestiti na 48. Do 6. maja morate zanjo odšteti 22,49 evra, redna cena pa bo znašala 24,99 evra.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470