Moskisvet.com
moški bere novice na mobilnem telefonu

Tehnologija

Prestop, ki ga nihče ni pričakoval: Luka bo prestopil!

Ma.K.
22. 02. 2024 05.00
0

Zimski prestopni rok se je v večini športnih panog že zaključil in za razliko od preteklih let tokrat bombastičnega dogajanja na svetovnih tržnicah ni bilo. Še najbolj se je zaiskrilo ob napovedi senzacionalnega prestopa v vrstah moto športa, ki pa se bo zgodil šele po koncu sezone. A kot kaže, dogajanje na prestopnem parketu še ni doseglo vrhunca – šušlja se namreč, da se za prestop odloča tudi Luka!

Januar in februar sta športno izjemno aktivna meseca – po eni strani zaradi kopice tekmovanj na snegu, po drugi pa tudi zato, ker je to v številnih panogah čas, ko imajo igralke in igralci možnost prestopa k drugemu klubu. Tudi letošnja zimska športna borza je poskrbela za nekaj odmevnih zamenjav, a večjega pompa ni bilo zaznati. 

Prestopni rok se je v večini športnih panog sicer že zaključil, kar pa ne pomeni, da je konec tudi s prestopi. Morda za množice najbolj zanimiv prestop je namreč še aktualen in se zaključuje prav v obdobju do letošnjega prestopnega dne, 29. februarja. Do tega dne lahko tudi vi prestopite in doživite naval čustev, kakršnim so priča priljubljeni športnice in športniki – le da v vašem primeru ne bo šlo za zaslužke, temveč prihranke. In to ne majhne!

Zdaj je najboljša priložnost za prestop na HoT!
Zdaj je najboljša priložnost za prestop na HoT! FOTO: Arhiv naročnika

Tudi Luka bo prestopil

Gre za priložnost, ki se pojavi samo vsaka štiri leta, torej na prestopno leto. Glavna značilnost je prestopni dan, 29. februar, ki je dodan, da ne pride do zamikanja letnih časov. Okrog prestopnega leta krožijo številne ljudske vraže, češ da se na to leto ni pametno poročiti, roditi ali začeti posla, prestopni dan pa velja za 'slab' dan. A ne pri mobilnem operaterju HoT!

Če se namreč za prestop na HoT odločite v času prestopne akcije, ki traja do 29. 2. 2024, torej na prestopni dan, si zagotovite še bonus v obliki HOFER bona v vrednosti 10 evrov.

Prav zato bo na HoT prestopil tudi Luka, mladenič, ki je že dalj časa razmišljal, kako si zagotoviti več prenosa podatkov za enako ali celo nižjo ceno mobilnega paketa. Med raziskovanjem je naletel na vročo ponudbo HoT, ki je ni mogel zavrniti, in se tako daleč stran od soja žarometov po vzoru svojega veliko bolj znanega košarkarskega soimenjaka odločil za najboljšo potezo – prestop na HoT!

Paketi HoT so neke vrste hibridi med predplačniškimi in naročniškimi paketi, saj se plačujejo vnaprej, na predplačniški način, sestavljeni pa so iz mesečnih paketov (HoT MINI, HoT MAXI, HoT EXTRA in HoT GIGA), ki so prednost naročniških razmerij in vključujejo klice in SMS sporočila v vsa slovenska omrežja ter enote za uporabo med gostovanjem v tujini, prav tako pa tudi mobilni internet. 

Luka je izbral paket EXTRA, kar pomeni, da bo za neverjetnih 13,99 evrov na mesec lahko neomejeno klical in pošiljal SMS v vsa slovenska omrežja, na voljo pa bo imel še 200 GB prenosa podatkov v omrežju 5G, od tega 7 GB med gostovanjem v EU. In ker se je za prestop odločil ravno v času prestopne akcije, ki traja do 29. 2., si je s tem zagotovil še dodaten bonus – HOFER bon v vrednosti 10 evrov. 

Razlogov, zakaj prestopiti na HoT, je veliko.
Razlogov, zakaj prestopiti na HoT, je veliko. FOTO: Thinkstock

Zakaj prestopiti na HoT?

HoT paketi se ponašajo z odličnim razmerjem med ponudbo in ceno, hkrati pa so zelo enostavni za uporabo. Kartico SIM lahko enostavno kupite v vseh trgovinah HOFER ali pa jo naročite prek spleta, nato izberete in aktivirate enega od paketov, izberete način plačila in že lahko uporabljate izbrani paket. 

V kolikor se odločite za prestop na HoT in bi radi ohranili obstoječo telefonsko številko, jo lahko hitro in enostavno, v zgolj nekaj minutah, prek spleta prenesete na HoT, kjer poskrbijo tudi za prekinitev pogodbe s prejšnjim operaterjem. Izbrani HoT paket lahko plačujete preko SMS-a, z enkratnim polnjenjem, vrednostnimi karticami, direktno z bančnega računa, PayPala. Odločite pa se lahko tudi za enostavno in avtomatsko mesečno plačevanje, ki ga lahko kadarkoli prekinete. 

HoT kot edini mobilni operater zagotavlja, da nikoli ne bo podražil kateregakoli od svojih mobilnih paketov. Niti na račun povečanja količine podatkov na paketih, kar se v času nestabilnih gospodarskih razmer ne zgodi prav pogosto. Glede na številne ugodnosti HoT paketov in dodaten bonus v času prestopne akcije – vrednostni bon za 10 evrov v trgovinah HOFER – smo zato prepričani, da Luka ne bo edini, ki se bo odločil za prestop. 

 

Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369