Moskisvet.com
champagne gun

Tehnologija

Pištola, za katero ne potrebujete posebnega dovoljenja

N.J.
11. 05. 2016 07.56
4

Vodne pištole so že tako zabavne. Če pa lahko z njimi 'streljamo' s še bolj žlahtno tekočino, je stvar pač še toliko bolj zanimiva.

champagne gun
champagne gun FOTO:
champagne gun
champagne gun FOTO:

Champagne Gun lahko uporabljate tudi kot povsem običajno držalo za penino, iz katerega elegantno točite pijačo v kozarce, lahko pa se v hipu spremeni v zabavno pištolo. Nova pištola Champagne Gun, ki je na voljo v zlati, rožnato zlati in krom barvi, je kot nekakšna vodna pištola, tudi princip delovanja je podoben, le da je ne napolnimo z vodo, temveč vanjo vstavimo kar steklenico penine. Ob pritisku na sprožilec lahko s penino poškropite tudi tiste, ki se nahajajo na razdalji 6 metrov stran od vas, to pa lahko počnete celih 45 sekund, preden bo steklenica prazna.

Seveda so penine predrage, da bi jih kar tako škropili vsak dan, ampak kar se zabav tiče, je ta pištola lahko resnično ultimativni pripomoček, s pomočjo katerega ustvarite še bolj zabavno vzdušje na zabavah, rojstnih dnevih, porokah, ob uspehih prijateljev ipd. In cena? Okoli 400 evrov.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497