Moskisvet.com
Pametna ura Galaxy Watch5 Pro

Naprave in aplikacije

Oglas

Športna eleganca na vašem zapestju

PR
29. 08. 2022 05.00
0

Novo Galaxy Watch5 serijo ur odlikujejo podrobno spremljanje spanja, prilagojen dizajn in povečana vzdržljivost, ki vsi prispevajo k oblikovanju vsakodnevnih navad za boljše zdravje in počutje. Hkrati pa je odličen moden dodatek za vsakega pravega moškega.

Galaxy Watch5 izboljšuje funkcije, na katere se potrošniki zanašajo vsak dan, medtem ko je Galaxy Watch5 Pro  najbolj vzdržljiva pametna ura Samsung doslej.
Galaxy Watch5 izboljšuje funkcije, na katere se potrošniki zanašajo vsak dan, medtem ko je Galaxy Watch5 Pro najbolj vzdržljiva pametna ura Samsung doslej. FOTO: Arhiv naročnika

Pametni uri Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro z intuitivnimi vpogledi, naprednimi funkcijami in še boljšimi zmogljivostmi oblikujeta navade povezane z zdravjem in dobrim počutjem. Galaxy Watch5 izboljšuje funkcije, na katere se potrošniki zanašajo vsak dan, medtem ko je Galaxy Watch5 Pro – najnovejši dodatek v liniji Galaxy Watch – najbolj vzdržljiva pametna ura Samsung doslej s številnimi funkcijami. Te nove naprave so zaveza uporabnikom, da lahko dosežejo zastavljene cilje in mejnike, Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro pa sta tu, da jim pri tem pomagata.

Najsodobnejša senzorska tehnologija za boljše razumevanje

Ure sedaj omogočajo poglobljeno spremljanje in prikazujejo praktične podatke, ki ponujajo informacije, ki jih uporabniki potrebujejo kot pomoč na njihovi poti do zdravja in dobrega počutja. Galaxy Watch5 je opremljen z edinstvenim senzorjem Samsung BioActive, ki poganja naslednjo dobo digitalnega spremljanja zdravja. BioActive Sensor, ki je bil prvič predstavljen v seriji Galaxy Watch4, uporablja en sam edinstven čip, ki združuje tri zmogljive zdravstvene senzorje – optični srčni utrip, električni srčni signal in bioelektrično impedančno analizo telesne sestave – za zagotavljanje obsežnih odčitkov, ki vključujejo srčni utrip, raven kisika v krvi in celo raven stresa. Poleg tega lahko uporabniki pridobijo globlje razumevanje zdravja svojega srca s spremljanjem krvnega tlaka in EKG-ja neposredno na zapestju.

Ure sedaj omogočajo poglobljeno spremljanje in prikazujejo praktične podatke, ki ponujajo informacije, ki jih uporabniki potrebujejo kot pomoč na njihovi poti do zdravja in dobrega počutja.
Ure sedaj omogočajo poglobljeno spremljanje in prikazujejo praktične podatke, ki ponujajo informacije, ki jih uporabniki potrebujejo kot pomoč na njihovi poti do zdravja in dobrega počutja. FOTO: Arhiv naročnika

S povečano površino in bolj neposrednim stikom z vašim zapestjem Galaxy Watch5 zdaj spremlja zdravstvene meritve s še večjo natančnostjo kot Galaxy Watch4. Poleg tega njegov zmogljiv senzor 3-v-1 BioActive deluje v kombinaciji z drugimi senzorji serije Galaxy Watch5, vključno z na novo predstavljenim senzorjem temperature, da uporabnikom zagotovi poglobljeno razumevanje dobrega počutja. Temperaturni senzor uporablja infrardečo tehnologijo za bolj natančne odčitke, tudi če se temperatura okolice spremeni. To odpira nove možnosti za razvijalce, da razširijo svoje možnosti za zdravje in dobro počutje, uporabnikom pa, da izkoristijo povsem nove izkušnje.

Galaxy Watch5 serije je zasnovana za vsakodnevne zmage, ponuja celovito izkušnjo od začetka do konca, ki presega fitnes dejavnosti in vključuje proces po vadbi, počitek in okrevanje.
Galaxy Watch5 serije je zasnovana za vsakodnevne zmage, ponuja celovito izkušnjo od začetka do konca, ki presega fitnes dejavnosti in vključuje proces po vadbi, počitek in okrevanje. FOTO: Arhiv naročnika

Celostni zdravstveni vpogledi za izboljšanje dobrega počutja vsakogar

Galaxy Watch5 serije je zasnovana za vsakodnevne zmage, ponuja celovito izkušnjo od začetka do konca, ki presega fitnes dejavnosti in vključuje proces po vadbi, počitek in okrevanje. Orodje za merjenje telesne sestave zagotavlja popoln posnetek uporabnikovega splošnega zdravja, ki mu nudi prilagojen pristop za zastavljanje ciljev, vodenje skozi prilagojene vadbe in spremljanje napredka. Ko je čas za počitek, serija Galaxy Watch5 omogoča uporabnikom podatke o okrevanju, vključno s srčnim utripom po intenzivni vadbi, in prilagojena priporočila glede porabe vode na podlagi izgube potenja.

Pametna ura uporabniku pomaga tudi do boljšega spanja.
Pametna ura uporabniku pomaga tudi do boljšega spanja. FOTO: Arhiv naročnika

Pri dobrem počutju je pomemben nočni počitek, zato uporabnikom pomagajo do boljšega spanja. Nudijo razumevanje vzorcev spanja prek rezultatov spanja, ki spremljajo faze spanja, skupaj z zaznavanjem smrčanja in ravnjo kisika v krvi. S tem lahko dosežemo izboljšane spalne navade z naprednimi nasveti za boljše spanje, ki nudijo prilagojen enomesečni vodeni program. Z integracijo SmartThings Galaxy Watch5 samodejno nastavi povezane luči, enote klimatske naprave in televizorje na vnaprej določene nastavitve, ki poskrbijo za idealno okolje za spanje. Uporabniki lahko spijo varno in trdno, saj vedo, da izboljšano zaznavanje padcev zagotavlja obveščanje stika v sili, če se vi ali vaša ljubljena oseba spotakne doma ali pade s postelje.

Galaxy Watch5 Pro, več funkcij in večja vzdržljivost za navdušence nad dejavnostmi na prostem

Galaxy Watch5 Pro, ustvarjen za tiste, ki radi uživajo na prostem, je najnovejši dodatek v portfelju Galaxy Watch. Od pohodništva do kolesarjenja in več, Watch5 Pro je pripravljen na izziv zahvaljujoč vrhunskim materialom. Odlikuje ga izboljšan safirni kristal, ki je bolj odporen na obrabo in trpežno ohišje iz titana, ki ščiti zaslon s svojim okvirjem. Galaxy Watch5 Pro je opremljen tudi s povsem novim športnim paščkom D-Buckle, ki ponuja robustno vzdržljivost z elegantnim in čistim prileganjem.

Galaxy Watch5 Pro je ustvarjen za tiste, ki radi uživajo na prostem.
Galaxy Watch5 Pro je ustvarjen za tiste, ki radi uživajo na prostem. FOTO: Arhiv naročnika

Vgrajena je močna in vzdržljiva baterija, med drugim pa ima Galaxy Watch5 Pro največjo baterijo med Galaxy Watch. Je 60 % večji od Galaxy Watch4, kar je ključnega pomena, da vam sledi, ko premagujete novo pot. Izkoristite GPX, ki je prvič na voljo na Galaxy Watch. Odpravite se na pohod in posnemite ter delite z drugimi ljubitelji poti v aplikaciji Samsung Health z Route Workout. Prenesete lahko tudi pohodniške in kolesarske poti, ko vadite za naslednjo dirko ali poskušate popestriti svojo rutino. Med pohodom ali kolesarjenjem z intuitivnimi navodili zavoj za zavojem imejte oči na poti in stran od zemljevida. Ko boste pripravljeni na odhod domov, vas Galaxy Watch5 Pro zlahka pripelje do tja s funkcijo Track back, ki vas popelje nazaj na pot, po kateri ste prišli.


Naročnik oglasa je Samsung.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 306