Moskisvet.com
Samsung Galaxy

Naprave in aplikacije

Oglas

Popolni duo: Pametni telefon in slušalke za vsakega moškega

PR
22. 12. 2023 05.00
0

Na vsakem koraku smo obkroženi z mobilnimi napravami, ki postajajo popolnoma nepogrešljiv element vsakodnevnega življenja. A še bolj zanimivo postane, ko združimo te tehnološko dovršene naprave z visokokakovostnimi slušalkami. Ta kombinacija ne predstavlja le načina za izboljšanje poslušanja glasbe, ampak prinaša tudi številne druge koristi, ki zadovoljujejo potrebe sodobnega moškega.

Glasba na poti

Pametni telefon v kombinaciji s kakovostnimi slušalkami ponuja izjemno mobilno izkušnjo poslušanja glasbe. Ne glede na to, ali ste na poti v službo, telovadnico ali se le sproščate med sprehodom po parku, vam ta tandem omogoča, da se potopite v svoj najljubši zvočni svet kjerkoli in kadarkoli. Brezžične slušalke še dodatno poenostavljajo to izkušnjo, saj se lahko brez težav povežete s svojim pametnim telefonom in uživate v glasbi brez nepotrebnih kablov.

Slušalke Samsung Galaxy Buds2 Pro
Slušalke Samsung Galaxy Buds2 Pro FOTO: Arhiv naročnika

Galaxy Buds2 Pro ponujajo popolno izkušnjo brezžičnih slušalk. Za kakovost zvoka skrbi 24-bitni Hi-Fi zvok, s tremi visokimi SNR mikrofoni, ki omogoča, da Galaxy Buds2 Pro brezžične slušalke sledijo več zunanjim zvokom in jih odstranijo, tudi tiste, ki so nežni kot veter.

Z inteligentnim 360-stopinjskim zvokom je zvok slišati bolj realističen. Funkcija 360 Audio omogoča, da je zvok bolj realističen in ponuja izboljšano sledenje glavi, kar poskrbi, da je vsako gibanje sinhronizirano in s tem ustvarja poglobljeno izkušnjo. 360-stopinjski zvok lahko celo natančno določi smer zvoka med gibanjem vaše glave, kar vam omogoča prostorsko izkušnjo. Navsezadnje je pomemben tudi videz in slušalke Galaxy Buds2 Pro so estetske in minimalistične ter se podajo vsakemu slogu s svojimi trendi barvami.

Produktivnost na dotik

Pametni telefoni so danes prava mobilna pisarna. S številnimi aplikacijami in funkcijami omogočajo moškim, da ostanejo produktivni tudi na poti. Dodajte jim kakovostne slušalke in dobili boste popoln delovni prostor, ne glede na to, ali sodelujete v videokonferenci, poslušate podkaste ali urejate dokumente. Slušalke z odličnim mikrofonom in izolacijo zvoka zagotavljajo, da ste vedno povezani in osredotočeni na svoje delo.

Naj izpostavimo vrhunsko serijo pametnih telefonov Samsung Galaxy S23, ki prinaša napredne funkcije in inovacije na področju mobilne tehnologije.

Pametni telefon Samsung Galaxy S23 Plus
Pametni telefon Samsung Galaxy S23 Plus FOTO: Arhiv naročnika

Samsung Galaxy S23 serija, Samsung Galaxy S23 UltraGalaxy S23+ in Galaxy S23, navdušuje z velikimi zasloni, pri čemer model Galaxy S23 Ultra izstopa s 17,3-centimetrskim zaslonom. S trajnostnim pristopom serija postavlja nova merila, saj vsebuje kar 12 komponent izdelanih iz recikliranih materialov, vključno z aluminijem, steklom, plastiko iz ribiških mrež in plastenk iz PET. S certifikatom UL ECOLOGO ta serija potrjuje svoj prispevek k ohranjanju in ustvarjanju bolj zdravega planeta.

Izboljšana zmogljivost in uporabnost

Galaxy S23 serija prinaša 30 % izboljšano zmogljivost procesorja v primerjavi s prejšnjimi modeli. To zagotavlja hitrejšo obdelavo podatkov, tudi ob več aktivnih aplikacijah, kar omogoča gladko in hitro izkoriščanje večopravilnosti. Izboljšana funkcija več oken (Multi-Window) in prikaz nedavnih aplikacij pa naredita uporabo telefona še bolj priročno.

Bateriji v Galaxy S23 in Galaxy S23+ imata zmogljivost 3.900 mAh oziroma 4.700 mAh, medtem ko Galaxy S23 Ultra poganja baterija 5000 mAh. S hitrim 45-W napajalnikom je mogoče Ultra model napolniti do 65 % v samo 30 minutah, kar zagotavlja, da vsak moški lahko brezskrbno uživa v svojih najljubših dejavnostih brez skrbi o življenjski dobi baterije.

Epska nočna kamera z 200 MP

Čeprav bi morda nekatere ženske zatrdile, da moškim niso tako pomembni fotografski spomini, je resnica, da tudi oni radi ustvarijo lepo vsebino. Uživajo v tehnologiji, ki jo telefon ponuja in se radi igrajo z najrazličnejšimi funkcijami, da ustvarijo najlepše fotografije. Zato je Galaxy S23 Ultra popoln za vse fotografske navdušence. Telefon se ponaša s posebnim prilagodljivim senzorjem 200 MP, ki omogoča izjemno natančno snemanje fotografij in videoposnetkov. Funkcija Nightography pa s pomočjo umetne inteligence in algoritmov omogoča odlične nočne fotografije, ki bodo ostale v najlepšem spominu. Super HDR selfi kamera je popolna za ustvarjanje resnično epskih portretov ali skupinskih selfijev.

Za moške, ki cenijo aktiven življenjski slog, je kombinacija pametnega telefona in visokokakovostnih slušalk nepogrešljiva.
Za moške, ki cenijo aktiven življenjski slog, je kombinacija pametnega telefona in visokokakovostnih slušalk nepogrešljiva. FOTO: Arhiv naročnika

Aktivno življenje

Za moške, ki cenijo aktiven življenjski slog, je kombinacija pametnega telefona in visokokakovostnih slušalk nepogrešljiva. S pametnim telefonom lahko spremljate svoj napredek, upravljate vadbe in poslušate motivacijsko glasbo, medtem ko lahko vodoodporne in udobne slušalke brez težav prenesejo tudi najzahtevnejše fizične napore.

Razvedrilo in igre

Moški se radi sproščajo tudi z mobilnimi igrami, a za to potrebujejo sposoben telefon. Galaxy S23 serija je opremljena z mobilno platformo Snapdragon 8 Gen 2, ki prinaša povsem novo izkušnjo na mobilnem telefonu. Nadgrajeni grafični procesor omogoča 41 % hitrejšo grafiko, enota za obdelavo nevronskih mrež (NPU) pa se je izboljšala za 40 %. To pomeni, da uporabniki lahko brezhibno uživajo v igranju in drugih zahtevnih nalogah, kar omogoča popolno poglobitev v vsakodnevne dejavnosti. Z visokokakovostnimi slušalkami pa doživite zvok v popolnosti, kar izboljša izkušnjo igranja ali gledanja. Zvok postane globlji, detajli so bolj opazni, kar vam omogoča, da popolnoma uživate v vseh vidikih digitalnega razvedrila.

Pametni telefon in slušalke torej tvorijo nepremagljiv duo za vsakega sodobnega moškega. Skupaj ponujata najboljše iz obeh svetov – povezljivost, produktivnost, zabavo in vrhunsko zvočno izkušnjo. Investicija v kakovostne pametne naprave se tako izkaže za naložbo v udobje, učinkovitost in popolno zadovoljstvo v vsakdanjem življenju.

Naj vas ne skrbi, da vam bo zmanjkalo prostora za shranjevanje fotografij in videoposnetkov.
Naj vas ne skrbi, da vam bo zmanjkalo prostora za shranjevanje fotografij in videoposnetkov. FOTO: Arhiv naročnika

Dve izjemni storitvi za uporabnike telefonov Galaxy S23 serije brezplačno

Ob nakupu in aktivaciji telefona Galaxy S23 serije lahko izkoristite edinstveno priložnost - štirimesečni brezplačni preizkus naročnine YouTube Premium. Gre za izjemno priložnost, da brezplačno dostopate do ekskluzivnih vsebin na YouTube-u brez nepotrebnih oglasov, kar občutno izboljša uporabniško izkušnjo in omogoča raziskovanje raznolikega sveta vsebin - od zabavnih do izobraževalnih. 

Naj vas ne skrbi, da vam bo zmanjkalo prostora za shranjevanje fotografij in videoposnetkov. Če ste ponosni lastnik telefona Galaxy S23 serije, sinhronizirajte svojo Galerijo s storitvijo OneDrive in unovčite kar 6 mesecev brezplačnega dostopa do 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku s paketom Microsoft 365 Basic OneDrive. To je odlična priložnost, da svoje datoteke, fotografije in dokumente varno hranite v oblaku ter jih imate vedno pri roki, kjerkoli in kadarkoli.

 

Naročnik oglasa je Samsung.

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369