Moskisvet.com
Bare Dating

Naprave in aplikacije

Aplikacija za tiste, ki radi pošiljajo gole fotografije

A.P.
03. 11. 2019 07.00
0

Tvoje telo, tvoja pravila. Mnogi uporabniki aplikacij za zmenke in družbenih omrežij so že bili žrtve perverznežev, ko so jim v nabiralnik priromale nezaželene gole fotografije. Z novo aplikacijo to postaja sprejemljivo in celo zaželeno.

S pojavom spleta, pametnih telefonov, družbenih omrežij in aplikacij, pošiljanje fotografij in navezovanje stikov še nikoli ni bilo lažje. To je s seboj prineslo tudi nekaj negativnih stvari, ko gre za spletne zmenkarije. Predvsem ženske so žrtev golih fotografij potencialnih in nič kaj sramežljivih snubcev.

Pošiljanje golih fotografij med partnerji je sicer postala stalna praksa, težava je, ko ne gre za korespondenco med partnerjema in prejemamo nezaželene fotografije korenjakov ali pa moški ženske rotijo, da jim pošiljajo gole fotografije.

Pošiljanje golih fotografij je zadnja leta postala zelo priljubljena praksa.
Pošiljanje golih fotografij je zadnja leta postala zelo priljubljena praksa. FOTO: Dreamstime

Aplikacija Bare Dating naslavlja prav to – pošiljanje golih fotografij in uporabnike k temu celo spodbuja. Avtorji Alex Sargent, Gillian Myhill in Phil Beesley so menili, da je ponudba na trgu preveč splošna in ne zadovoljuje ljudi, ki iščejo točno določene specifike, fotografije penisa pa da ne bi smele imeti takšne stigme. ''Glavni problem neželenih fotografij penisa je, da so nezaželene. Mnoge ženske bi tovrstne fotografije rade prejele, če bi jim bila dana možnost,'' pojasnjuje Beesley.

Kaj je sadfishing ali kako osebne težave izkoriščamo za nabiranje simpatij in všečkov
Preberi še
Kaj je sadfishing ali kako osebne težave izkoriščamo za nabiranje simpatij in všečkov

Aplikacija ima orodje, ki omogoča, da fotografijo po želji obrežemo in skrijemo dele, ki jih ne želimo pokazati. Želite zajeti celotno telo in razkrivati kos po kos? Tudi to je mogoče. V čem se Bare Dating razlikuje v primerjavi z drugimi aplikacijami za zmenke? Soglasju. Za prijavo se moramo identificirati, dokazati, da smo dovolj stari, prav tako uporabnik odgovarja za svoje obnašanje na platformi. Snovalci pravijo, da gre za prvo varno obliko sekstinga, torej izmenjave in pošiljanja fotografij, videoposnetkov in tekstovnih sporočil s seksualno vsebino.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376